MifTy Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 adică cel de aici: http://code.google.com/p/avr-project-ide/ are nevoie de winAVR preinstalat, ceea ce înseamnă că ai deja acces la avrDUDE, și poți folosi direct orice programator pe care îl știe ”împricinatul”... personal, IDE-ul mi se pare bunișor, iar faptul că îl pot folosi direct cu orice programator mi se pare un mare plus față de AVR Studio, care ”știe” doar sculele oficiale Atmel... alte păreri??? Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 AVR Studio 5.x mi se pare de departe cel mai bun (poate din cauza ca lucrez mult in ms visual studio). Nu am nici o problema cu el pentru ca am programatoare atmel (un mk 2 si un dragon) dar cred ca ar putea fi facut un plugin prin care sa folosesti avr dude (daca nu e facut deja). Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Acum depinde si in ce limbaj programezi. Eu programez uC-urile in Visual Basic (cu Bascom AVR si khazama pe win, cu Eclipse si avrdude pe linux). Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 27, 2012 Autor Partajează Postat Martie 27, 2012 ... am impresia că winAVR nu știe decât assembler și C, iar Eclipse, din câte știu, cu ajutorul unui plugin (sau mai multe), ”știe” inclusiv C-ul pentru mcu-uri...evident, pentru posesorii de pickit2/3, ICD, Butterfly, Dragon, și restul de chestii suportate oficial de AVR Studio, e inutil, dar pentru ceilalți...iar interfața avrdude mi se pare bunișoară... bine, dacă blochez cu el și ultimul 2313 pe care-l mai am... oricum, din motive obiective (tipul l-a scris în .net), nu o să fie disponibil pe linux, dar asta nu e o problemă, există multe altele...am atras atenția asupra lui pentru că, din câte știu, nu prea există nici o interfață unitară pentru winAVR pe windows...cu ăsta, totul e ”vizual”, și ai sub aceeași ”carapace” toate modulele winAVR-ului...apropo, de curiozitate, Studio 5 mai suportă programatoarele 910???alea cu AT90S1200 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum