Vizitator mitzaelth Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Salut tuturor ! Am urmatoarea problema: vreau sa conectez un amplificator auto la cd-playerul masinii folosind iesirea auxiliara de la player conectata la intrarea amplificatorului. Se poate face fie prin cabluri RCA , fie prin mufa Jack. Problema este ca amplificatorul accepta pe input tensiunea de 1 volt , iar iesirea din player este de 3.3v. Banuiesc ca trebuie sa folosesc niste rezistoare , dar nu stiu ce valoare sa aiba si nu stiu sigur cum trebuie legate (banuiesc ca in serie). Am facut eu o improvizatie fara cap , dar nu sunt multumit . Daca leg direct nu se aud decat niste sunete ciudate . Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Foloseste un potentiometru in loc de rezistente. Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 daca legi semnal corect adica rca-rca de la cd-player auto si daca acesta are iesirea auxiliara ( nu tote au ) la amp. auto care trebuie sa fie montat corect cand spun corect alimentare + , - , remote plus cablul de semnal , trebuie sa merga normal daca nu merge dupa cum am inteles vezi ca nu ai legat bine ceva nu trebuie sa diminuezi nimic , mai poti verifica daca nu ai din meniul cd-playerului oprita iesirea de semnal pe auxiliar si poate de aceea nu se aude sau se aud curenti in gol ........... bafta ......... Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Cel mai simplu si ieftin iesi c-un divizor rezistiv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum