Vizitator mihailcascaval Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 am un tv Elta sport,il am pus in bucatarie, pana acum ceva timp mai statea pe unele posturi acum nu mai vrea deloc,mentionez ca e conectat la cablu(rds),am trei televizoare in casa si de cand mi-au dat decodor HD de la rds nu mai sta pe niciun program,sta 2 secunde baraie si pierde semnalul(linii,baraituri),daca schimb pe alt canal la fel sta 2 sec.si sare din program,am zis ca poate e tv auto la 12v si de asta nu sta pe niciun program,nu stiu astept parerile dumneavoastra>Multumesc!!!. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Este TV A/N mic?Reglajul pe post se face mecanic?sau electronic? Link spre comentariu
Vizitator mihailcascaval Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Este TV A/N mic?Reglajul pe post se face mecanic?sau electronic?e color si reglajul se face numai automat>> Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Atunci CAFul este dereglat.Trebuie reglat usor.In general un sfert de tura in sens invers acelor de ceasornic.Problema este sa gasesti care este bibina de CAF. Link spre comentariu
victor_andrey Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 daca nu reusesti regland CAF-ul schimbi si electrolitici din calea comuna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum