Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Constructie boxe mai puternice pentru ascultat si chefuri

Vizitator JosefThePlayer

Postări Recomandate

Nu se poate face o comparatie intre Cerwin Vega si propunerea mea cu difuzoare P Audio . Daca aveti sange in veioza , postati o poza cu dimensiunea magnetului la difuzorul de joase de la Cerwin Vega si de la P Audio , asa , comparativ .

Aici aveti acele poze cu E12 250N http://www.discopro.ro/?p=productsMore& ... e=e12-250n , magnetul fiind din NEODYMIUM !

Oare chiar nu v-ati saturat sa dati sfaturi fara a sti despre ce este vorba ? Sau cumva este vorba de rea vointa ?

ve 15
misto subwooferu intradevar :d

JosefThePlayer daca vrei pentru ascultat in casa fa-ti frate un sistem 2.1 format dintr-un subwoofer auto de 12 sau 15 si 2 sateliti.

trebuie sa te hotarasti ce vrei, dar sa stii ca din boxele pro nu o sa scoti niciodata sunet ca cel hi-fi orice difuzoare ai folosi, ele fiind proiectate pt sonorizari, merge si in casa dar fara prea multe pretentii

daca vand boxele mi-as face ceva asemanator ( cu magnat xpress 15 :X)

aici se vad mai bine satelitii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

7

• sergiu mihoc

6

• Sharky

3

• 300B SE

3

Top autori în acest subiect

eu as ramane la 2 cainu este de evitat nici achizitionarea unor componente sh de pe la publicitate si adaptarea la noile cerintein general cu lucrurile noi in bugete mici se aplica regula: cat dai,jumatate face si de un sfert merge .Totul se rezuma la cat de mari sunt pretentiile utilizatorului

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări