bubusmecherul Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 A umblat copilul la acest tel,ia scos cartele si ia pus alta,a mers,dupa ce la stins si a vrut sal aprind arata pe display urmatorul mesaj,[TAP CENTER OF THE SQUARE TO CALIBRATE SCREEN]este un telefon gigital,cand dau cu degetulpe display sa pot intra in meniu[adica sa deschida tel-ul,ami apare urmatorul mesaj pe display,[CALIBRATE FAIL]si de aici ma arunca la primul mesaj,[TAP CENTER OF SQUARE TO CALIBRATE SCREEN].Deci ce pot sa fac. Link spre comentariu
Vizitator vict0r1987 Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Pui degetul in mijlocul patratului,pentru a calibra touchscreen-ul.E foarte simplu.copilul nu a facut nimic rau.Asa e la multe telefoane,cat si la palm-uri.Eu am o agenda electronica de la HP,care cere acelasi lucru. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Martie 26, 2012 Autor Partajează Postat Martie 26, 2012 Pai am pus degetul pe patratel,dar nu intra in meniu tel,si ami apare CALIBRATE FAIL. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Probabil trebuie atins cu stilus(creion) sa poti face calibrarea si poate nu cere numai centru ci si colturi(asa ar fi normal) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum