Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplituner onkyo tx sv525r

ady000

Postări Recomandate

am o intrebare sunt total pe dinafara cu electronica.Se poate modifica un altfel de amplituner adica sa scoata o putere mai mare gen 250wx2 ,pe spate scrie 300w (cred ca e consumul de la retea) e un model frumos si as vrea sa stiu daca se poate modifica el e 5+1 dar pe mine ma intereseaza doar canalele principale. ..sau daca il vrea cineva il dau la schimb pe o statie cu asemenea putere .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ady000

3

• Relav

1

• gabiferaru

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Sunt prea multe de modificat (inlocuit transformator de alimentare, punte redresoare, etajele amplificatoare de putere, si altele) ca sa scoata 2x 250W. Deci nu este varianta buna . Vinde-l sau schimba-l cu ce ai nevoie.

Link spre comentariu

Ce vrei sa faci cu 2x250W? Banuiesc ca nu vrei sa folosesti atata putere in casa. Cu puterea asta sonorizezi o nunta.2x50W sunt arhisuficienti pentru o auditie decenta in casa.

Link spre comentariu

Ce vrei sa faci cu 2x250W? Banuiesc ca nu vrei sa folosesti atata putere in casa. Cu puterea asta sonorizezi o nunta.2x50W sunt arhisuficienti pentru o auditie decenta in casa.

nu vreau in casa doamne fereste ca imi vibreaza geamurile la vitrine si cu asta, pentru exterior vroiam.....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări