Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare osciloscop

andreidaniel

Postări Recomandate

nu stiu cat de reala este garantia oferita pe okazii , la pretul care il iei de pe net din china in cel mai rau caz mai cumperi alta scula , eu am luat de pe acelasi site un ds1052e si am fost foarte multumit de el daca imi trebuie o alta scula cred ca tot de acolo as cumparapentru a beneficia de garantie trebuie trimisa in china pe cheltuiala ta daca iei de aici garatie la ghici sau deloc ,tu decizi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreidaniel

7

• Th3_uN1Qu3

6

• bogdan546

1

• 25L91N11

1

Eu am DSO Quad. Merge foarte bine, este opensource. Sunt si cateva aplicatii disponibile gen analiza Fourier, generator semnale, analiza functie de transfer, samd. Pentru audio e foarte bun, avand in vedere si dimensiunile si multe alte aspecte. Pretul e un pic cam mare, dar pentru un programator o platforma de dezvoltare la banii astia e chilipir.Dati un Google si gasiti toate informatiile. Producator este seeedstudio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări