Vizitator seryfull Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 Acest produs este bazat pe kit-ul “2x75W“.Caracteristici tehnice:tensiune de alimentare: 220Vca (50Hz) puterea maxim? consumat?: cca. 150VA puterea nominal? de ie?ire: 2x75W impedan?a de sarcin? optim?: 4Ω distorsiuni armonice totale la puterea maxim?: <1% viteza de r?spuns a amplificatoarelor de putere (slew rate): cca. 10V/&S reglaj volum: -80...+20dB profunzime reglaj joase (40Hz): -19...+17dB profunzime reglaj înalte (15kHz): -15...+15dB tensiunea la intrarea AUX pentru a ob?ine puterea maxim?: 500mV RMS comutator audio digital, semnalizare optic? a intr?rii selectate Caracteristici mecanice:masa: cca. 3,3kg dimensiuni (mm): 310x130x70 intrari: AUXiliar? ?i MICrofon, jac 6,3mm ie?iri: stereo, mufe RCA Datasheet TDA1524A • Datasheet TDA1514A LA 59$ E BINE SA-L CUMPAR??? Link spre comentariu
Vizitator andrey82 Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 Salut. Din cate stiu eu TDA-urile sunt mai mult de facut "scandal" si au distorsiuni mari. Am si eu un TDA acasa (ceva 2x22 W) si sunt tare nemultumit de el. S-ar putea ca asta sa fie ceva diferit de restul. Trebuie sa mentionez ca sunt incepator, si deci s-ar putea sa ma insel. Insa citind pe acest forum am auzit mai multi oameni plagandu-se in general de TDA-uri. Ar fi ma bine sa intrebi si pe cineva cu mai multa experienta. Oricum, cert este ca ai fi mai castigat sa iei de la vasile un IPA 60. Din cate stiu ala e facut cu tranzistori. Si inafara de asta esti sigur ca specificatiile sunt pe bune. Link spre comentariu
Murcielad Postat Octombrie 3, 2004 Partajează Postat Octombrie 3, 2004 Din cate stiu eu TDA-urile sunt mai mult de facut "scandal" si au distorsiuni mari. se pare ca tu nu stii bine ..... tu ai rahat din ala auto ... ce sa ii ceri ?? :roll: eu am auzit odata kitu asta si suna binisor , acum eu nu as da banii astia pe el..... oricum e alegerea ta . mai bine cumperi 2 kituri cu tda7294 mono si un corector de ton cu TDA1524 si esti mai avantajat finalii aia cu tda1514 au 40W in datasheet si suna mai prost ca tda7294 :roll: Link spre comentariu
Metallman Postat Octombrie 3, 2004 Partajează Postat Octombrie 3, 2004 Nu stiu de ce, dar o vaga impresie ca acel comutator digital numai "digital" nu e...La un asemenea amplificator, facut dupa datasheet,cu tda-urile astea...(daca fac pe psihologu' caracterizand constructorul) am impresia ca selectoru ala e facut cu CMOS-uri.Si daca e cumva acel selector pe care il stiu eu(din multe altele cmos), baga diafonie intre canale(ca majoritatea de altfel cu 4016).Nu prea cred ca a folosit cate un cmos pe fiecare canal sa elimine diafonia.A... din ce scoate preamplificare de microfon ca nu vad din specificatii nimic de vre-un preamplificator de microfon.Din acel 1524?Eu personal... nu stiu ce sa zic despre el dar tinand cont de costul fiecarei componenta in parte + munca omului ar merita banii.Dar la calitatea sunetului... nu te astepta la prea mult.Daca nu ai pretentii audio prea mari ci vrei doar sa cante ceva acolo... poti sa-l iei dar in nici un caz sa nu inghiti ce spune respectivu... cum sa aibe distorsiuni <1% ?Iti poate spune oricine: distorsiuni 10% garantat!Mai asteapta si parerile altora... Pana una alta... si eu iti recomand sa-l contactezi pe Vasile in materie audio... Link spre comentariu
caty Postat Martie 28, 2006 Partajează Postat Martie 28, 2006 detin si eu un asemenea amplificator acasa si pot sa zic k sunt cat de cat multmit de el....numai k nu scoate 75w/ch nici daca il impingi de la spate.....detine si un preamp pt microfon cu A.O. 741 de care nu sunt multumit de el ....cu niste boxe de 50W/4ohmi merge perfect...pt k mai mult de 2X30w/4ohmi fara distorsiuni nu iti duce Link spre comentariu
caty Postat Martie 28, 2006 Partajează Postat Martie 28, 2006 detine pe fiecare canal cate un cmos.......detin si schema lui daca vrei sa te lamuresti un pik cu el .......dar ar fi mai bine sa iti iei un amp pe tranz. dupa cum spune si metalmannn Link spre comentariu
one Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 Are cam jumatate din puterea inscrisa pe el.TDA1524 este un integrat bun, dar are niste probleme. (ceva zgomot de fond, iar cand se uzeaza potentiometrele mai te trezesti cu "salturi" spectaculoase).Comutatorul digital nu prea iti foloseste.Am facut amplificator cu TDA1514 si corector cu TDA1524. Mergea f. bine pt. cineva fara pretentii deosebite (ma gandesc la cei care cumpara prostiile de aparate care se vand in rate - combine pe la vreo 200-600lei). Eu insumi am fost destul de multumit si chiar am in constructie un amplificator cu TDA1514 si 1524 pt. mine.Totusi, TDA1514 e ceva mai slab decat TDA7294 ca putere si viteza de raspuns, nu se mai fabrica, iar multi s-au plans de un regim termic cam problematic.La 60$ ai o gramade de alte variante. Nu e o idee buna sa dai banii pe prostii de corectoare si comutatoare, ca de aia ai calculator.Totusi, ca sa spun si partea buna a acestei oferte, se pare ca este vorba de o constructie completa, si la acest pret nu prea gasesti lucruri bune si noi. Probabil ai si garantie. Daca nu prea te pricepi la constructii, este o varianta buna pt. cumparat. Link spre comentariu
one Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 :weedman: Posted: Sat Oct 02, 2004 7:42 pm Post subject: Ce parere aveti despre acest amplif??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum