Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensator mai bun

relucavnic

Postări Recomandate

Vreau sa ii schimb condensatorul de filtrare cu unul mai bun acum am unu de 4700uF pe 16V ce condensator pot sa ii pun unul mai bun?Multumesc pentru raspuns.Inca o intrebare stiti cumva o schema simpla pentru un tda7294?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

4

• remus68

3

• Spitfire

2

• Marian

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

4700uF/16V?! dar cu ce tensiune se alimenteaza amplificatorul acela? :nebunrau:

La 13v este un sistem home cinema.Am cautat schema pentru TDA dar nu am gasit nimica relevant.
Link spre comentariu

Punete tu si citeste 100 si de pagini eu am inrtrebat nu am dat cu parul si pe google ce am gasit erau complicate am vazut pe un forum (acuma este inchis) o statie cu acest integrat si era foarte simpla 8 componente si de aia am intrebat aicea ca o astfel de schema imi trebuie.Multumesc pentru raspuns.

Link spre comentariu

@relucavnic si totusi Dl remus68 are dreptate, nu era asa greu sa cauti si tu mai atent si gaseai diiiiitamai tema unde s-a discutat si rediscutat tot ce tine de amaratu ala de 7294, adicatelea aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5&t=39655, asa e simplu sa intrebam toti iar si iar si iar ceea ce nu stim dar s-a discutat deja de 'N' ori ca de ne este lene sa cautam noi, ce ne pasa ca incalcam regulamentul, ce ne pasa ca incarcam forumul? :sparge:

Iar legat de acel condensator, la ce crezi tu ca te ajuta sa pui unul mai bun? iti lasa impresia ca ala e defect? daca da atunci inlocuieste-l cu altul la fel, daca nu atunci lasa-l in pace, pentru aplicatia unde el este folosit capacitatea aia este suficienta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări