relucavnic Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Vreau sa ii schimb condensatorul de filtrare cu unul mai bun acum am unu de 4700uF pe 16V ce condensator pot sa ii pun unul mai bun?Multumesc pentru raspuns.Inca o intrebare stiti cumva o schema simpla pentru un tda7294? Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 4700uF/16V?! dar cu ce tensiune se alimenteaza amplificatorul acela? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Cui vrei sa-i schimbi condensatorul?Pentru scheme cu TDA-ul foloseste functia cautare si vei gasi topicurile unde se discuta pe aceasta tema. Link spre comentariu
relucavnic Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 4700uF/16V?! dar cu ce tensiune se alimenteaza amplificatorul acela? La 13v este un sistem home cinema.Am cautat schema pentru TDA dar nu am gasit nimica relevant. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Am cautat schema pentru TDA Miram-as... search.php?keywords=TDA7294&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=C%C4%83utareDupa cum vezi sint 166 de pagini... le-ai citit pe toate si nu ai gasit nimic? Sau aici http://www.google.ro/search?hl=ro&safe= ... 4QTApNi_Ag nu ai gasit nimic interesant? Link spre comentariu
relucavnic Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 Punete tu si citeste 100 si de pagini eu am inrtrebat nu am dat cu parul si pe google ce am gasit erau complicate am vazut pe un forum (acuma este inchis) o statie cu acest integrat si era foarte simpla 8 componente si de aia am intrebat aicea ca o astfel de schema imi trebuie.Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Spor la treaba! Link spre comentariu
relucavnic Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 Imi zice cineva ce condensator mai bun i-as putea pune?Multumesc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Rubycon, Sanyo, BHC, Elna, Nichicon...capacitatea e suficienta, la tensiune mai mare daca incape fizic pe cablaj. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 @relucavnic si totusi Dl remus68 are dreptate, nu era asa greu sa cauti si tu mai atent si gaseai diiiiitamai tema unde s-a discutat si rediscutat tot ce tine de amaratu ala de 7294, adicatelea aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5&t=39655, asa e simplu sa intrebam toti iar si iar si iar ceea ce nu stim dar s-a discutat deja de 'N' ori ca de ne este lene sa cautam noi, ce ne pasa ca incalcam regulamentul, ce ne pasa ca incarcam forumul? Iar legat de acel condensator, la ce crezi tu ca te ajuta sa pui unul mai bun? iti lasa impresia ca ala e defect? daca da atunci inlocuieste-l cu altul la fel, daca nu atunci lasa-l in pace, pentru aplicatia unde el este folosit capacitatea aia este suficienta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum