Vizitator eduard01 Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Daca am inteles bine (oricum, ori nu stii ce vrei, ori nu stii sa explici ce vrei), tie iti trebuie o rezistenta care sa-ti reduca curentul (si implicit tensiunea) de la X volti la 290V da ?...da ai inteles bine, ma intereseaza cum calculez rezistorul sau ma rog relatia de calcul pentru rezistorul care reduce curentul in acel montaj,montaj pe care dealtfel eu l-am preluat dintr-o schema,deci ma intereseaza doar relatia de calcul pentru acel rezistor Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Perfect ! Ti-am dat relatia si un exemplu numeric.Tu ai masurat tensiunea furnizata de redresor ? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 ma intereseaza cum calculez rezistorul sau ma rog relatia de calcul pentru rezistorul care reduce curentulTu ai citit pina acum raspunsurile postate in acest topic?viewtopic.php?p=975415#p975415 Link spre comentariu
Vizitator eduard01 Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 ...tensiunea dupa redresare este aprox 388V,si da am citit topicul si am inteles cum calculez.va multumesc tuturor si scuze pentru neantelegeri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum