BRANCA Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Nu am incercat tipul acesta de programator [XAN77].Intrebare-citeste ce se scrie in controler? Link spre comentariu
XAN77 Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 din pacate nu, din cate stiu eu, cu Bascom cel putin, dar de programat prorameaza ok, am testat . Link spre comentariu
negru_voda Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 salam facut programatorul lui XAN77 si merge super, numai nu are led pt trafic :( nu sar putea adapta?cum au cele seriale?deoarece nu se pot sa stiu in ce stare este programatorul! pe soft nu se poate baza desi scot programatorul sau microcontrolerul el executa normal programare nici nu afiseaza vreo eroare.salutte referi la http://www.geocities.com/dinceraydin/8051/ ??? Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Patru ani si jumatate! Link spre comentariu
yo7but Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Buna dimineata,Aici am vazut ca s-a discutat putin despre acest programator (DL2TM) si am construit si eu unul dar nu functioneaza. Am inteles ca pe XP ar fi ceva setari in plus, daca ma poate ajuta cineva in acest sens as fi recunoscator. Eu am portul LPT1 de pe placa de baza selectat ca inactiv (este defect) si am pe PSI o interfata pentru portul paralel. Am incercat sa folosesc programatorul cu ICPROG si nu vrea, de asemenea, in momentul in care atasez programatorul la portul paralel, montajul fiind nealimentat, se aprinde LED-ul de pe alimentare normal si am 5V tensiune. Mi se pare ceva anormal, am verificat traseele, totul este OK.Astept indicatii, multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum