Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator pentru at89c2051...

Vizitator sonyboy

Postări Recomandate

Vizitator sonyboy

pls...am nevoie de o schema de prog pt at89c2051 si programul de ardere al hex-ului in el pls...v-as fii recunoscator.unul temporar, o sa il fac pe placa de test, o sa il stric dupa...imi trebuie numai pt a programa un ucontroller.multumesc muylt, best regards

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul

5

• criss

4

• one

3

• BRANCA

3

Top autori în acest subiect

Vizitator sonyboy

pai eu sub xp am incercat...fir-ar...si mai am o enigma...pinul de vcc si gnd adica 10 si 20 ai microcontrolerului nu ii leg nikieri?in schema nu ii vad legati si inca ceva ce sunt cerculetele de la pinii 8 si 7.../:)daca ma uit in layout-ul pus in zip-ul respectiv imi dau seama ca totuzi 10 si 20 sunt legati undeva prin rezistente la stabilizatoare...ma ajutati sa imi dau seama va rog????ms de ajutor, raman dator

Link spre comentariu
Vizitator sonyboy

pai eu sub xp am incercat...fir-ar...si mai am o enigma...pinul de vcc si gnd adica 10 si 20 ai microcontrolerului nu ii leg nikieri?in schema nu ii vad legati si inca ceva ce sunt cerculetele de la pinii 8 si 7.../:)daca ma uit in layout-ul pus in zip-ul respectiv imi dau seama ca totuzi 10 si 20 sunt legati undeva prin rezistente la stabilizatoare...ma ajutati sa imi dau seama va rog????ms de ajutor, raman dator

aaa...sorry nu vazusem si atasamentele...ms..ia sa vad:D...dar ramane valabila problema cu pinii aia daca e cineva binevoitor sa ma ajute cu enigma...
Link spre comentariu

Uitate cu atentie la "Komplett.jpg" si vei primi raspunsul la intrebarile tale. Vezi ca si pin.10 si pin.20 sunt legati. Fi atent la traseele desenate cu albastru. Programatorul este verificat si functioneaza foarte bine sub Win98.Succes !.

Link spre comentariu

nici la mine nu a mers lincul cu tafe, apare un mic x rosu.Are cineva un programator (o schema pe care pot sa o fac) pt at89c2051, un simulator sa vad daca programul scoate ce vreau sau nu, o maslina, ceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări