Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ICD2 /PicKit2 /PicKit3

yo9hnf

Postări Recomandate

Hello ! Mi-am cumparat o carte : "Invata hardware, firmware si software design" de O.G. Popa, carte care mi se pare excelenta. Autorul prezinta proiectarea si dezvoltarea unei placi cu dsPIC30f4011 si recomanda pentru programare si debug ICD2. De la aparitia cartii...a cam curs ceva apa pe Dunare, iar apa a adus cu ea picKit3. Ce sa fac? Sa cumpar un ICD2 (Second Hand pe la 150lei), un PicKit2 (care am impresia ca nu suporta debug la dsPIC30xxxx), sau PicKit 3 ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

1

• yo9hnf

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Desi zice lumea ca-s mai bune, icd2 si pickit2 sunt la sfarsit de drum. icd2 nu e deloc suportat in noul mplabx, iar pickit2 e cu galben (suport limitat).Daca n-ai de gand sa treci prea curand la mplabx si nici la ultima generatie de controllere, as zice ca o clona de pickit2 merita bagata in seama (icd2 chiar si clona cred ca iese cam scump).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări