Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect ATV vehicul motorizat pt persoane cu dizabilitati

chinezu_cata2000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• chinezu_cata2000

99

• Ticu

16

• stefan_k

8

• bibanu47

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pana in momentul de fata piesele au costat 1300 eu anticipez ca o sa coste piesele in total toate 1700ron iar manopera anticipez un 500 ron

Link spre comentariu

Pentru un mod realist de calcul, intotdeauna cheltuielile materiale si manopera se iau cu aproximatie egale. Probabil ca trebuie sa te astepti la cheltuieli de montaj, reglaje si finisari intre 1500 si 2000 lei.

Link spre comentariu
Vizitator narcis83

Da asa zic si eu mult prea putin 500 de lei la cat e de lucru acolo plus ca nu poate monta orcine acele componente ci trebuie sa aibe scule, aparat de sudura ...

Link spre comentariu

vad cat costa in fnal , dar gasisem cu 700 ron la un atelier dar nu imi inspira incredere.maine mai iau de la posta piesa care face legatura intre motorul electric , baterie si maneta de acceleratie

post-65482-139829442704_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

dupa trei saptamani de stat in atelier, proiectul meu a ajuns asa; doar cadrul sudatintre timp am cumparat scaunul si motorul care o sa invarta surubul.scaunul este din fata-dreapta de la un opel vectra iar motorul de la un WW Bora de la stergatorul de parbriz

post-65482-13982944866_thumb.jpg

post-65482-139829448687_thumb.jpg

Link spre comentariu

clar, centura de siguranta una in zona abdomenului alta in zona pieptuluimaine ma duc la atelier pentru montarea puntii spate rotile, axul rotilor foile de bicicleta, discul si etrierul de frana,sper si surubul de 735mm

Link spre comentariu

acum, pentru ca masinuta mea se lungeste cu 525mm surubul galben cu diametrul de 27 mm din poza trebuie protejat de praf ,apa cu burduf din cauciucatunci cand burduful este lungit (intins maxim) trebuie sa aibe 550mmatunci cand este strans/comprimat maxim 70mm (cat este mai comprimat cu atat este mai bine)nu gasesc o singura bucata de 550 de mm dar incerc sa-l fac din doua trei bucaticine imi poate spune de unde sa cumpar, de preferat second hand (sunt mai ieftine) de la auto sau motocicletediametrul exterior al burdufului de preferat cat mai mic iar interiorul cam 30mm orice parere este bine-venita

post-65482-13982944885_thumb.jpg

post-65482-139829448869_thumb.jpg

post-65482-13982944888_thumb.jpg

post-65482-13982944889_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator narcis83

dupa trei saptamani de stat in atelier, proiectul meu a ajuns asa; doar cadrul sudatintre timp am cumparat scaunul si motorul care o sa invarta surubul.scaunul este din fata-dreapta de la un opel vectra iar motorul de la un WW Bora de la stergatorul de parbriz

Cam cate kg are acel scaun ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări