Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa atx modificata

Vizitator vvlladdd

Postări Recomandate

Vizitator vvlladdd

salut, am modificat astazi o sursa atx cu integrat 2003 in urmatorul sens. am pus in paralel pe chopper cu partea electronica a ei o alta parte cu o punte de diode rapide, bobine de soc si condensator de 3300uF/50V. Am reusit sa scot 38V la o sarcina de 400mA. Atasez o imagine ca sa va dea o idee daca e bine sau nu ceea ce am facut. Am inseriat sursa cu un bec de 60W si observ ca se aprinde putin cand am facut testul pe sarcina de 400mA.

post-1-139829407338_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• edy_wheazel

1

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De ce oare sunt atat de multi utilizatori care nu citesc regulamentul? :nas:

@vvlladdd s-a spus de 'N' ori si vad ca prea putini tin cont de asta, nu mai postati raspuns dupa raspuns, este contrar regulamentului si riscati sa fiti sanctionati, pentru adaugiri sau modificari aveti butonul modifica, care este disponibil timp de o ora de la postarea ultimului mesaj.

Acum ca sa fiu ON, ce anume doresti tu sa obtii de la sursa aia de o chinui atat? :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări