Vizitator vvlladdd Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 salut, am modificat astazi o sursa atx cu integrat 2003 in urmatorul sens. am pus in paralel pe chopper cu partea electronica a ei o alta parte cu o punte de diode rapide, bobine de soc si condensator de 3300uF/50V. Am reusit sa scot 38V la o sarcina de 400mA. Atasez o imagine ca sa va dea o idee daca e bine sau nu ceea ce am facut. Am inseriat sursa cu un bec de 60W si observ ca se aprinde putin cand am facut testul pe sarcina de 400mA. Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 am pus o sarcina inductiva(secundarul unui transformator de 12V) si se opreste sursa. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Atasez o imagine ca sa va dea o idee daca e bine sau nu ceea ce am facut. Prin norișorii ăia înțeleg că a ieșit fum din jucărie? Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 scuze desenul... acolo unde sunt punctele unde am conectat o punte externa cu diode rapide, bobine de soc si condesantor. Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 am tras 27v 2.7A.m-am mutat pe alta infasurare.becul se aprinde bine acum dar sursa merge. Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 la 4A scosi sursa merge dar se opreste ventilatorul Link spre comentariu
Marian Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 De ce oare sunt atat de multi utilizatori care nu citesc regulamentul? @vvlladdd s-a spus de 'N' ori si vad ca prea putini tin cont de asta, nu mai postati raspuns dupa raspuns, este contrar regulamentului si riscati sa fiti sanctionati, pentru adaugiri sau modificari aveti butonul modifica, care este disponibil timp de o ora de la postarea ultimului mesaj. Acum ca sa fiu ON, ce anume doresti tu sa obtii de la sursa aia de o chinui atat? Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 salut, asa este nu am citit regulamentul, greseala mea, vreau sa o fac sa scot din ea 30v fara sa ma complic tare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum