Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Retusare poze

Vizitator SIG

Postări Recomandate

Salut tuturor de pe aici.Am o rugaminte la voi,am facut niste poze dupa o caseta video ce rula,prin placa de captura,in calculator.Datorita calitatii mai slabe de inregistrare a camerei video si a transpunerii ei pe VHS pozele imi ies cam "puricoase".Stiti cumva cum le pot face "lacrima"? :yawinkle: Merci.

Link spre comentariu
Vizitator earth_voice

are ACDSee 8.0 o optiune care se numeste "remove noise". problema e ca respectiva comanda lucreaza prin amestecarea culorilor cu cele inconjuratoare, deci o sa iasa putin neclara poza. Eventual incearca dupa aceea filtrul Sharpen din Photoshop. (cred ca are si Photoshop optiunea remove noise, nu mai stiu) bafta !

Link spre comentariu
Vizitator SIG

Stiu astia ce sa nu ofere in versiunea trial.Am descarcat ACDsee dar editarea si printarea sunt inaccesibile,chiar daca trial-ul este ptr.doar 7 zile.Am in schimb un program de poze,2Pic ii zice parca,si acolo am acces la editare.Insa iti ofera orice scamatorii numai filtrul remove noise nu.Are insa filtrul blur care curata de noise dar in acelasi timp incetoseaza imaginea.Mai caut sa vad ce gasesc pe net.Merci oricum.

Link spre comentariu
Vizitator SIG

Merci de adrese.Sa stii ca NeatImage face o analiza a pozei si o imbunatateste semnificativ.In varianta demo imi zice ca le stocheaza doar in format JPEG,iar in alte formate mai bune doar cand il buy.N-am stiut ca JPEG e cotat slabut in ceea ce priveste formatul de imagine,inaintea lui fiind alte formate precum BMP sau TIFF.Am analizat niste poze in formatele de mai sus si intr-adevar cel mai tare parca sunt pozele stocate cu extensia TIFF.Totusi JPEG are compresia cea mai mare,ptr. cine este important acest lucru.Oricum poze facute de pe VHS si aduse in format JPEG cu NeatImage demo ma satisfac totusi.Merci.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări