Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor LG 32LW4500 - opinii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

8

• tntgarbage

6

da, e ok.

daca nu te deranjeaza ochelarii pentru 3D. In ideea ca poti sa ai o pereche, doua, dar

nu o sa inviti niste prieteni (peste 4) la un film 3D si sa stati toti cu ochelarii pe nas

savurand efectele (cu skepsis) - mi se pare aiurea, dar in fine.

orice ti-ai lua acum - peste 6 luni mai scade 100-200 de lei.

in conditiile in care sunt promotii acum la samsung de ex. de 82 (lcd ce-i drept) la 799lei.

e adevarat ca pretul primeaza, dar eu as astepta o promotie (3 ani garantie, dvd moka, stick inclus)

ca sa nu mai spun de rate pe 5 ani cu dobanda zero desi el are tot 2 ani garantie, dar ai avantajul ca daca se strica dupa 2 ani si o zi, nu mai platesti ratele...

in fine, toti vor sa vanda si sa faca tabele sefilor.

Link spre comentariu

Pai 3D este doar o functie, nu inseamana ca nu pot sa uit si la un film "normal" (2D). M-a atras pentru ca are backlight cu LED, USB dar si 3D-ul. Pot sa mai aman achizitionarea, dar totusi de Pasti as vrea sa am TV :da Eu vreau un TV cu diagonala mare, FullHD, imagine de calitate. Din ce am vazut prin magazine, ca branduri m-am cam limitat la LG & Samsung.La ce specificatii trebuie sa fiu atent cand o sa fac achizitionarea? Tunerul de care se fie? Care ar fi valorile minime pentru contrast si refresh?Bugetul ar fi cam de 2000lei. TV-ul va fi folosit pe cablu (de la o firma distribuitoare), DVD (blueray) player si probabil si un media player (hdmi).

Link spre comentariu

tunerul nu difera intre ele, cel mult unele au decodorul terestru sau/si de cablu incorporat si este mentionat pe cutie/carcasa ca DVB/T sau/si DVB/C. Decodorul de cablu ti-ar putea fi mai util in viitorin cazul in care furnizorul de programe ti le-ar da direct (digital).pentru decodorul terestru (receptionat numai in buc. si sibiu) codarea este MPEG4, dar asta la un led full HD de firma este deja un pleonasm.Sincer Samsung (preferabil) este cotat mai bine decat LG, dar displayurile difera (desi sunt china amandoua). Asta daca garantia este 2 ani la fiecare. (au fost modele la care LG-ul a dat si 3 ani)ca un ultim criteriu vezi centrele de service (pui raul inainte - balcani ce naiba) cat sunt de departe/aproape de adresa ta (desi in cazuri extreme tot la magazin te trimit)eu am un Philips pe care am pus un bluray samsung in care am pus un disc demo de la sony si uite asaam reusit sa-mi bag copilul in ceata ca nu mai stia ce apare pe ecran acolo...(just joking)

Link spre comentariu

Am fost in weekend la vinde-gross si nu mai aveau pe stoc, DAR am facut o "cerere de cumparare" ( :ras: ) si saptamana asta zice ca mi-l aduce. Mi-a picat cu tronc Samsungul ala :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări