seby19www Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Ar trebui sa-mi scoata 20Vcc la iesire, dar imi scoate 0V. Are un condensator de 120uF si 400V, o punte redresoare cu 4 diode care sunt bune,o siguranta buna, un tranzistor bun,un choper pe care nu stiu sa-l masor in tensiune pt ca mi-e frica de curent, un led care este bun, o dubla dioda (are 3 picioare), care pare buna la prima vedere, si 2 condensatoare la iesire de 680uF si 25V, mai are o bobina si un LGU (GS-L,0.1uF(K)X2, 275V-GMF) care nu stiu ce piesa este, iar pe verso are un integrat HY3843. Link spre comentariu
Vizitator alexa2005 Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Verifica si tu daca nu cumva are scurt pe firul de iesire, in general astea sunt solide si in situatie de scurt nu prea pocnesc, intra in protectie. eventual verifica cu instrumentul pe iesire , ar trebuii sa vezi indicatie doar intr-un sens, atunci cand iti trece curent prin dioda de redresare. Ca sa stii daca merge il poti pune langa un aparat de radio pe unde medii, daca e viu il va bruia serios; daca este liniste inseamna ca a decedat.. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Verifica tensiunile pe integratul de pe spate!! Este acelasi lucru cu UC3843.Ia datasheetul integratului de pe gogu si vezi ce tensiuni sant pe pinii integratului!!Nu ar strica sa schimbi,pt inceput,toti electroliticii !!! Link spre comentariu
seby19www Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Multumesc....am scapat ieftin cu cablul in scut, deci am rezolvat...mersi inca odata de idei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum