Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pot sa instalez XP Profesional sp2?

forestt

Postări Recomandate

Desigur că merge ! Cu un Firefox 2.0.0.20 (cu limitările derigoare datorate browserului învechit) aproape că "zboară".Până şi filmele în format .avi ar trebui să meargă impecabil,am în colecţie un IBM 600 MHz/120 SD RAM/Win XP SP1 cu8 MB video shared şi pe el rulează cursiv în Fullscreen orice film.În acest moment scriu de pe un alt "dinozaur" din colecţie, unAMD K6-2 500 MHz, 128 Mb RAM, 4 MB video PCI, Win 98 SE !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• forestt

11

• sebi

4

• Th3_uN1Qu3

3

• wally_gatter

3

Top autori în acest subiect

Desigur că merge ! Cu un Firefox 2.0.0.20 (cu limitările derigoare datorate browserului învechit) aproape că "zboară".Până şi filmele în format .avi ar trebui să meargă impecabil,am în colecţie un IBM 600 MHz/120 SD RAM/Win XP SP1 cu8 MB video shared şi pe el rulează cursiv în Fullscreen orice film.În acest moment scriu de pe un alt "dinozaur" din colecţie, unAMD K6-2 500 MHz, 128 Mb RAM, 4 MB video PCI, Win 98 SE !

eu pe un laptop cu 64ram 500 mhz procesorul,si hdd 4gb am instalat micro xp este un windows xp mult mai mic si foarte util ...la tine ar merge si mai bine ,pot sta si pe messenger,pot intra si pe net ...!
Link spre comentariu
Vizitator zmith

Orice sistem de operare, în cazul de față Windows XP, fără actualizări la zi este vulnerabil atacurilor cibernetice dacă are acces direct la internet, prin intermediul unui IP public.Mozilla Firefox 1.5.0.7 din poză are o grămadă de vulnerabilități de securitate. Este treaba fiecăruia dacă vrea ca propriul calculator să fie folosit în atacuri cibernetice sau săi se fure informațiile personale. De firewall, antivirus și anti-malware nici nu mai vorbesc. Faptul că știm să instalăm un sistem de operare nu este întotdeauna suficient, dar nu înseamnă că nu ne putem bucura de utilizarea acestuia. Mai ales că nu întotdeauna putem să ținem pasul cu evoluția tehnologică.Dacă vorbim de filme rulate pe tot ecranul la rezoluție de 800x600 sau mai mică, atunci m-aș lipsi de vizionat filme. Există dispozitive de buzunar cu specificații tehnice maiavansate decât cele amintite mai sus.
Link spre comentariu

nu Hdd-ul este problema verifica daca placa de retea este oksa nu fie din cele cu banda pana la 10Mmai ales daca este cea integratasi categoric schimba placa video cea pe care o ai este foarte slabaintra in bios si vezi daca mai poti aloca ceva memorie video suplimentaracauta ceva pe 4 sau pe 8X dar sa fii atent la slotul video al placii de bazadaca suporta

Link spre comentariu

Nu rentează. Se găsesc puține aplicații care să ruleze pe Windows 98. Mai ales browser web.

Nu esti la curent... S'au facut (si inca se fac) multe modificari neoficiale pentru Win98. http://www.msfn.org/board/forum/8-windows-959898seme/Am fost implicat o perioada in acel proiect acum vreo 3-4 ani, insa moderatorii sunt cam ciufuti si mi'am luat ban. De descarcat insa totul se poate descarca la liber. Mai vezi aici: http://www.mdgx.com/web.htm#98SE Cele mai importante sunt 98SE SP1 si 98SE2ME, care aduc multe imbunatatiri si la stabilitate si la compatibilitate cu programele noi.
Link spre comentariu
Vizitator zmith

Nu esti la curent... S'au facut (si inca se fac) multe modificari neoficiale pentru Win98. http://www.msfn.org/board/forum/8-windows-959898seme/

Am fost implicat o perioada in acel proiect acum vreo 3-4 ani, insa moderatorii sunt cam ciufuti si mi'am luat ban. De descarcat insa totul se poate descarca la liber. Mai vezi aici: http://www.mdgx.com/web.htm#98SE Cele mai importante sunt 98SE SP1 si 98SE2ME, care aduc multe imbunatatiri si la stabilitate si la compatibilitate cu programele noi.

Îmi susțin în continuare punctul de vedere! Însă, fiecare om este liber să-și utilizeze timpul după propriul plac.

1. "Nu rentează." Pierdere de vreme pentru căutarea aplicațiilor, drivere pe ici pe colo, toate prăfuite, nimic de actualitate.

2. "Se găsesc puține aplicații care să ruleze pe Windows 98." Aici am vrut să zic aplicații actuale, nu lucruri care au fost lansate acum mai mult de 6 ani!

3. "Mai ales browser web." Păi dacă vreau să am și navigare pe calculator, am nevoie de un Adobe Flash Player de ultimă generație, de suport

pentru HTML5...

Suportul producătorului pentru acest sistem de operare a încetat în iulie 2006.

Sistemul de operare este atât de vechi, că probabil nici nu mai există viruși pentru el, darămite exploit-uri!

Off-topic: Dacă aș vrea să-mi petrec ceva timp cu un calculator de modă veche, aș instala un Windows 95 OSR2 Pan European Edition + IE 4.0.1 sau mai recent.

Nota 10 și pentru Windows 98 SE, 2000, XP, 7. Windows 98, ME, Vista - corigenți.

Felicitări dumneavoastră și celorlalți care și-au dedicat timpul menținerii în viață a ceea ce a fost acest sistem de operare!

Link spre comentariu

Merge Flash pe Win98. Iar ca browser merge Opera. HTML5 nu stiu. Oricum eu Win98 as tine doar pentru jocuri vechi, pe net e varza pe langa 2000/XP, iar de partea multimedia nu mai zic... cum nu'i convine ceva cum sughita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări