Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce windows instalez?

Vizitator deyu1212

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

3

• yo9hnf

2

• FLORIN IORDACHE

1

• daisarqx

1

Vizitator zmith

OFF TOPIC : Windows 2003 este un OS extrem de complex datorila Active Directory...nu prea vad rostul in a instala Win2k3 pentru un utilizator normal.

După instalarea Windows Server 2003, Active Directory este opțional. Normal că nu își are rostul utilizarea unei stații de lucru cu WindowsServer 2003 cu Active Directory (+DNS, DHCP, DFS, IIS, FTP ș.a.m.d.)! Dar eu am specificat clar că este modificat pentru utilizarea ca Desktop.Pașii sunt descriși în multe locuri, printre care și aici: http://win2k3.msfn.org/Instalarea Windows Server 2003 este asemănătoare cu instalarea Windows XP și nu necesită cunoștințe avansate.Personal nu am verificat dacă există acel spor de performanță în realitate. Însă inima sistemului de operare - "kernelul" este îmbunătățită și creată pentru un mediu avansat,enterprise. Deci, măcar teoretic ar trebui să existe o diferență.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări