Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce impedanta au aceste trafuri?

pole

Postări Recomandate

Buna seara. Am facut rost de doua trafuri de iesire pt un amplificator cu EL84 si nu stiu ce impedanta au. Poate cineva sa-si dea seama ce impedanta au din ceea ce scrie pe ele? Vreau sa-mi fac si boxe pt amplificator si nu stiu ce difuzoare sa cumpar...de 4 sau 8 ohmi? Va multumesc anticipat.

post-38843-139829406419_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pole

16

• Spitfire

7

• zal

7

• remus68

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca este traf de cadre nu poate fi folosit pt. amp cu lampi; cel mult ca un simplu traf.; poate ma insel, dar pe vremuri am folosit (din disperare!) un asemenea traf pt. un alimentator.

Link spre comentariu

Merge folosit, între cel de cadre şi cel de ieşire audio din tv Rubin e o mică diferenţă de spire la secundar, dar nu e ceva grav, sînt membri care au construit cu ele amplificatorul Aritma.

Link spre comentariu

Lasă-le aşa cum sînt, dacă le desfaci sigur nu mai poţi să le faci exact la loc, mai ales că sînt şi băgate în parafină. Am confundat mai devreme cu Rubin 106. Rubin 102 nu are mufă ptr dif extern şi difurile sînt legate în serie, deci trafo de ieşire ar suporta o sarcină minimă de 8 Ohmi.

Link spre comentariu

Da, asa e 3000 cu 146, vitcov inseamna spira in ruseste!L.E. Daca ZAL a zis ca-s bune, nu inteleg de ce mai intrebi; eu unul am incredere in ce spune :da .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări