pole Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Buna seara. Am facut rost de doua trafuri de iesire pt un amplificator cu EL84 si nu stiu ce impedanta au. Poate cineva sa-si dea seama ce impedanta au din ceea ce scrie pe ele? Vreau sa-mi fac si boxe pt amplificator si nu stiu ce difuzoare sa cumpar...de 4 sau 8 ohmi? Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
pole Postat Martie 21, 2012 Autor Partajează Postat Martie 21, 2012 Pana acum 20 de useri au vizualizat acest topic si nimeni...nimic...Sa inteleg ca nu se poate deduce impedanta din cele scrise pe el? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Daca asta ar fi trafu de iesire dintr-un SE cu EL84, ar trebui sa utilizezi difuzoare de 12 ohmi. Link spre comentariu
radusa Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Acest traf este din final cadre TV Rubin. Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Daca este traf de cadre nu poate fi folosit pt. amp cu lampi; cel mult ca un simplu traf.; poate ma insel, dar pe vremuri am folosit (din disperare!) un asemenea traf pt. un alimentator. Link spre comentariu
pole Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Deci sa inteleg ca userul de la care le-am luat m-a tras in piept? Link spre comentariu
zal Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Merge folosit, între cel de cadre şi cel de ieşire audio din tv Rubin e o mică diferenţă de spire la secundar, dar nu e ceva grav, sînt membri care au construit cu ele amplificatorul Aritma. Link spre comentariu
pole Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Pentru aritma vreau si eu sa le folosesc. Ce ar trebui sa modific la ele daca intr-adevar sunt de cadre...ma adaug spire la secundar sau mai scot din ele? Link spre comentariu
zal Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Lasă-le aşa cum sînt, dacă le desfaci sigur nu mai poţi să le faci exact la loc, mai ales că sînt şi băgate în parafină. Am confundat mai devreme cu Rubin 106. Rubin 102 nu are mufă ptr dif extern şi difurile sînt legate în serie, deci trafo de ieşire ar suporta o sarcină minimă de 8 Ohmi. Link spre comentariu
pole Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 aia doar daca sunt trafuri de iesire si nu sunt de cadre...mda, sper sa nu fi luat teapa... Link spre comentariu
zal Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Dacă mai ţin minte, acelea aveau 2800 spire în primar şi în secundar vreo 100, dar nu asta e important ci să fie identice pe cele două canale. Link spre comentariu
pole Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Pe el vad ca scrie 3000 cu 146....si mai scrie ceva pe acolo doar ca nu stiu ce inseamna, de fapt de aceea v-am si intrebat pe voi. Link spre comentariu
zal Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Ai rez în cc a bobinajelor şi inductanţa. Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Da, asa e 3000 cu 146, vitcov inseamna spira in ruseste!L.E. Daca ZAL a zis ca-s bune, nu inteleg de ce mai intrebi; eu unul am incredere in ce spune . Link spre comentariu
pole Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Si totusi...sunt de iesire sau de cadre? Cei care le recunosc sau pot deduce dupa spire si rezistenta daca ar putea sa-mi spuna, va rog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum