leoncris Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Desi nu'i raspunsul final incearca :Intrare in service cu ledul aprins pe radiator , tine apasat tasta " - " 3 sec.Iesire cu "mode" apasat 3 sec , sau dupa cateva minute , iese ... singura. Link spre comentariu
coman ion Postat Martie 27, 2012 Autor Partajează Postat Martie 27, 2012 Am incercat.Apas - si afiseaza alternativ S. si 30.Aduce a meniu de service.Mai departe insa nu ia nicio comanda dintr-o singura tasta,s-ar putea sa fie combinatii si n-as vrea s-o zapacesc.E si cam tarziu,mai incerc maine.Multumesc mult pentru interes.Cu mode revine la regimul initial. Link spre comentariu
Ashky Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Se intra in meniul service in felul urmator: Apasati butoanele MODE si “+” simultan timp de aprox. 8 secunde – pe dsiplay va fi afisata valoarea “97”;Daca nu se mai apasa butoanele MODE si “+” pe afisaj va aparea valoarea “0”;Cu ajutorul tastelor “+” si “-” introduceti valoarea 96 – codul de acces pentru nivelul service L1; Confirmati codul de acces prin apasarea timp de aprox. 5 secunde a butonului MODE;Pe afisaj vor aparea alternativ codul “L1” respectiv numarul unui parametru “de ex. 0;Cu ajutorul tastelor “+” si “-” selectati parametrul a carui valoare doriti sa modificati;Confirmati algerea apasând butonul MODE timp de 5 secunde;Valoarea parametrului selectat poate fi modificat cu ajutorul tastelor “+” si “-”;Pentru confirmarea valorii reglate apasati butonul MODE timp de 5 secunde;Dupa confirmarea valorii selectate pe display va fi afisat alternativ “L1”, respectiv parametrul modificat;Iesire din nivelul service L1: prin apasarea simultana a butoanelor MODE si “+”.Daca valoarea unui parametru nu poate fi modificat înseamna ca acesta este presetat din fabrica, având valoare permanenta. Se merge la codul 84, dupa care: L1-84 Setarea numarului de ore de functionare al arzatorului pâna la urmatoarea revizieEste posibil reglarea pe cazan a numarului de ore de functionare dupa care beneficiarul ar trebui sa solicite unitatii autorizate de service efectuarea unei revizii.Gama de reglaj este 0 – 29. Valoarea selectata trebuie înmultita cu 100 (ore).Dupa expirarea timpului reglat pe afisaj va aparea intermitent cu afisarea valorilor standard mesajul “SE”. Aceasta functie are doar rol de avertizare nu are nici un efect asupra functionarii cazanului.Nota: Valoarea astfel reglata reprezinta numarul de ore de functionare efectiva a arzatorului. Selectind valoarea 0, “SE” va fi imdicat dopa 10 ore de functionare. Citat (copy/paste) din manualul de service.Nu sunt sigur daca prin setarea parametrului 84 dispare SE, dar alte informatii nu am gasit in manual. Nu recomand revenirea la setarile de fabrica deoarece este posibil sa fie nevoie de reglaj al presiunii gazului in rampa (min-max).Daca nu merge cu codul 84 si vrei sa risti iti spun cum se face. Link spre comentariu
coman ion Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 Multumesc Ashky,am reusit!Am urmat procedura de mai sus si am pus parametrul 84 la valoarea 29 ;alarma SE a disparut si am din nou acces la programarea temperaturilor.Multumesc inca odata .Domnilor, m-ati scos din foame! Link spre comentariu
Vizitator szisti Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Gasiti o Carte tehnica la adresa http://www.secpralpro.ro/Document_Files ... 3gm3vp.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum