Vizitator paulhd Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Salut am un cd-player jvc model KD-G632 primit de la cineva totul functioneaza perfect inafara faptului cand dau volumul mai mare de 30 isi da restart cateodata chiar mai rpd de 30(25,27 etc...)oricum nu depasesc de 30 siguranta pe el este de 15.vreo rezolvare?multumesc anticipat Link spre comentariu
tntgarbage Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 scoate-i tasta de reset poate are rezistenta si la volum mare da reset.la vol 15 cum spui daca il "ciocanesti" face reset ?ce alimentare ai de pe masina, 12 volti sunt ok tot timpul ? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Nu cumva sa nu aiba masa buna si atunci la consum se opreste.Trebuie verificat. Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 12v dar nu garantez ca nu scade...nu il alimentez direct dp baterie am luat curent de la butonul pt luminile de ceatza,si dak il ciocanesc nu are nici o reactie... Link spre comentariu
tntgarbage Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 pune atunci un aparat de masura direct de cupla (cu testere-papuci cum poti)si vezi daca se "balbaie" cand ii dai volum mai mare. Asta ca sa elimini alimentarea. Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 cel care mi-a dat cd-playerul a zis ca si la el facea lafel...celalat cd-player care l-am avut in trecut nu aveam prb cu el..cand dadeam volumul mai tare incepea sa palpaie butoanele luminate dar nu se oprea nici nu isi dadea reset...cred ca e ceva din el :| Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Daca si la cel vechi palpaia butoanele cand il dadeai mai tare este clar.Asta consuma mai mult.Masoara ce tensiune de alimentare ai acolo. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Pe scurt: se aude distrosionat bine,apoi tensiunea scade sup pragul de oprire a aparatului. In mod normal nu ar trebui sa mai cresti volumul dupa ce se aude distorsionat,dar asta depinde de urechea fiecaruiaTrebuie alimentat calumea,alimentarea actuala are pierderi mari. Ramane sa le identifici... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum