Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pentru amatorii de radio HF

hpavictor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

5

• walldemar

3

• kuchta Petru

1

• tiovidiu

1

Te cred dar nu uita ca nu toti stim limba rusa iar traducerea dupa un atasament in format PDF este cam grea. Daca faci o treaba fa-o pana la capat pune textul in romana eventual mentioneaza si la ce tensiune se alimenteaza tuburile.

Link spre comentariu

Schema vrea sa fie un generator RF modulat cu 1000 Hz,la iesire, dar are unele inconveniente de ex: castile sunt puse direct pe tensiunea anodica ( 130-150 volti pe anod), ceea ce duce la demagnetizarea castilor(desigur se va respecta polaritatea ). In schema a doua se prezinta un indicator optic cu tubul 6E5 cu intrare pe grila prin rezistenta de 2mohmi si tensiunea anodica un pic mai mare.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

O schema asemanatoare am gasit in "Sport si tehnica" dar avea unele greseli si date insuficiente . Am inceput constructia ,dar va mai trece timp pana va fi gata ...

Link spre comentariu

Va prezint un mini RTX ( CW ) redus la maximul simplitatii dar perfect functional QRP , oricum superior performantelor care se pot obtine cu clasicul Pixie .Trebuie sa descarcati cele doua atasamente......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări