ste7 Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Stie cineva unde pot gasi butelii cu freon R134 si R600a mai mici de 10-13kg de unica folosinta sau reincarcabile ,pe unde am gasit sunt prea mari adica 10kg. Link spre comentariu
dumitru_a Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 depinde de unde esti , aici in iasi am vazut ca te poti duce cu butelia ta si iti incarca freon in ea la un magazin Link spre comentariu
ste7 Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 OK multumesc de raspuns sunt din Botosani poti sa,mi spui mai exact unde in Iasi Link spre comentariu
dumitru_a Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 am vazut la kubitech poti sa intri pe inernet pe site la ei si sa intrebi mai bine Link spre comentariu
ste7 Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 Am luat legatura cu ei dar au butelii mari si percep o taxa de 0,60 euro chirie pe zi si o taxa de risc in caz ca butelia se pierde ,partea proasta e ca nu am nici butelii proprii daca as gasi de vinzare pe undeva butelii mai mici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum