Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta difuzoare well si dibeisi

Vizitator Andr3yionutz1

Postări Recomandate

Vizitator Andr3yionutz1

Salutare. Am nevoie de ajutorul vostru pt niste incinte.Am incercat pana acum o gramada de incinte si nici una nu mi se pare ok. Cel putin la Well-uri nu se aude bass-ul cum ar trebui. Pentru ca is destul de bune, zic eu.As vrea sa fac o incinta pentru ambele difuzoare (well + dibeisi), cu camere separat, bineinteles daca trebuie, si mai am 2 tweetere de 100w (marca nu o stiu da se aud destul de bine).Va rog ajutati-ma cu ce dimensiuni ar trebui si cum ar trebui facute. Daca mai trebuie si alte detalii legate de difuzoare lasati un reply va rog.Multumesc!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

1

• ari_panterra

1

Top autori în acest subiect

Stii cum esti tu cu postul asta?

"Buna ziua, am si eu o masina, cu niste jante, asa, negre, nu stiu marca, dar sunt in 5 prezoane, si am si capace d-alea care imita magneziul... ce dimensiuni ale anvelopelor recomandati?" :nas:

DA, trebuie sa postezi detalii legate de marca difuzoarelor, modelul acestora, parametrii TS (ha), tipul incintei pe care ti-o propui (bass-reflex, inchisa, cate cai), care-i destinatia incintei... si de dragul discutiei, ce muzica asculti in general, si asa mai departe... altfel, poti astepta mult si bine...

Link spre comentariu
Vizitator Andr3yionutz1

Stii cum esti tu cu postul asta?

"Buna ziua, am si eu o masina, cu niste jante, asa, negre, nu stiu marca, dar sunt in 5 prezoane, si am si capace d-alea care imita magneziul... ce dimensiuni ale anvelopelor recomandati?" :nas:

DA, trebuie sa postezi detalii legate de marca difuzoarelor, modelul acestora, parametrii TS (ha), tipul incintei pe care ti-o propui (bass-reflex, inchisa, cate cai), care-i destinatia incintei... si de dragul discutiei, ce muzica asculti in general, si asa mai departe... altfel, poti astepta mult si bine...

WELL!!!

Woofer 30CM 400W Difuzor sunete joase 300mm Membrana cu guler de cauciuc Cos metalic Conectori auriti Structura magnet de inalta energie (65Oz)Putere nominala: 120W Putere maxima: 400W Impedanta: 4? Frecventa: 20Hz – 1500Hz Sensibilitate: 93dB/W/m

Dibeisi

Din pacate nu am gasit mai multe detalii legate de aceste difuzoare :(

Putere maxima 140w

Putere nominala 80w

Impedanta 4 ohm

Mi-ai zis sa postez ce fel de incinta vreau (bass-reflex sau inchisa)

asta nu stiu, cum credeti voi ca ar fi mai bine ca de asta am postat aici

destinatia: mai fac cate o petrecere din cand in cand, mai merg pe la majorate cu ele

ascult aproape orice tip de muzica, de club in general

te-ai gandit totusi ca poate ca doar atat pot ,ca iti amarasti viata cu chinezarii ordinare si asta e motivul nemultumirilor?

nu pot doar atat pentru ca am auzit la altii cum merg, atat dibeisi cat si well si se auzeau foarte bine.

sper sa ma ajutati.

Multumesc

Link spre comentariu

cu well-ul m-am jucat,am avut un lot de 12 bucati luate de noi la o promotie ,pe care le-am maritat in diverse incinte(subwoofere auto),ce-ti pot spune despre ele;puterea e cam ce se da in prospect,plaja de frecvente e mai restransa ,as zice 35-40hz pana la 6-700hz,mai sus zdrangane,spl-ul e dat din basme,nu cred ca sare de 90db(totul e urechiometric).celelalte sunt mult mai prastie,nici nu-mi bat capul ca nici producatorul nu stie de ele.in concluzie,cu astfel de ligheane nu o sa reusesti sa ai decat ''LAZI CU LIGHEANE'',daca asta urmaresti dai inainte cu orice solutie crezi tu ca e bine,sfaturi bune ai primit,tu decizi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări