Vizitator danny37ro Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Salutari, am inlocuit becul din plafoniera cu 12 leduri (de 12V fiecare) legate in paralel iar fiecareia i-am pus cate o rezistenta de 150 ohmi . Toate bune , dar cand inchid usa isi pierd din intensitate dar raman foarte putin aprinse, ca o lumina de veghe. Nu-mi dau seama deloc de ce nu se sting de tot. In mod normal la bec , ramanea inca 4-5 sec aprins dupa ce inchideam usa.. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Ledurile lumineaza la un curent f mic ,electronica care comanda soft shutdown-ul are un curent rezidual care la bec nu se simte. Rezolvare:monteaza o rezistenta de 1k in paralel cu ledurile. Si daca nu se sting ,mareste curentul consumat de rezistenta. Link spre comentariu
Vizitator danny37ro Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Ledurile lumineaza la un curent f mic ,electronica care comanda soft shutdown-ul are un curent rezidual care la bec nu se simte. Rezolvare:monteaza o rezistenta de 1k in paralel cu ledurile. Si daca nu se sting ,mareste curentul consumat de rezistenta.Multumesc. Maine o sa pun in practica sfatul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum