iosate Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Am desfacut de curand o sursa UPS pentru ca are o problema: este in scurt. M-am gandit ca este condensatorul de filtraj, puntea redresoare etc. Nu am gasit nimic doar diodele MUR460 care mi s-au parut ciudate. Nu stiu exact daca masurate in gol conduc curentul in ambele sensuri. Iar daca s-au ars, inseamna ca problema este mai grava decat credeam. Daca a masurat careva diodele va rog sa imi spuneti. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Pai asa functioneaza o dioda,conduce in ambele sensuri? Si scoate piesele din montaj cand le masori... Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... wctkky.pdf Link spre comentariu
iosate Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 Le am scos de pe placa. Conduc curentul in ambele sensuri. Credeam ca sunt mai speciale. Daca s au ars inseamna ca e o problema mai grava. Cat costa o dioda din asta?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum