Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motor masina de spalat

alpyne

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alpyne

10

• lavynyu

3

• remus68

2

• kuchta Petru

1

Top autori în acest subiect

3-4 direct la 220V.1-2 inseriat cu condensator la 220V - alege sensul corect la bobina 1-2.

si eu as merge pe aceasta varianta desi pina acuma zici ca am fost la loto prono :rade: ....sa ne zici ce ai rezolvat ca mor de curiozitate .........
Link spre comentariu

nu ma prcep la electrica insa am observat ca statorul nu mai avea lacul ala pe tolele acelea mici din loc in loc si parca rotorul atingea discret statorul in miscarea sa.nu stiu daca e corect.in rest alt defect nu am vazut si nici bobinaj ars nu.am crezut ca s-a lovit de ceva in anii in care a somat si s-a descentrat rotorul pe bucasa dar necentrat deja nu mai mergea deloc.l-am centrat la loc am uns rotorul pe bucsa cu strat superficial de vaselina si merge la fel ca inainte,adica incet si fara putere.in scurt timp se incinge.o sa merg pana la urma pe mana unui bobinator.dau un ban dar in operatia asa imi schimba si condensatorii daca s-au uscat intre timp.daca operatia costa mai mult decat unul second functional,renunt la el si ma axez pe ultimul ramas cel de la storcator.acela merge fara probleme.sa vad de unde fac rost de o fulie si un ventilator de plastic caci cel de antimoniu sau aluminiu ce-l avea mi se parea cam greu si l-am dat jos.chiar nu renunt la proiectul de a construii acasa un polizor chit ca e mai ieftin sa-l cumperi din targ pentru ca aici e tot farmecul... :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări