Vizitator georgemisu Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Salut,Nu stiu daca am nimerit bine si as vrea sa ma scuzati in caz ca am gresit. Sunt nou pe acest forum si am o problema de rezolvat.Am de facut sa se auda 20 de difuzaore intr-un magazin. 10 sunt de 5w cu 8 ohmi si 10 sunt de 100 w( cred ca sunt rms au de fapt 10w cred) si tot 8 ohmi. Nu stiu ce solutie sa gasesc. cred ca sunt legate unul dupa celalalalt. Sincer nu ma pricep. Le-a facut un nepriceputean si m-a lasat cu ele balta si as ca cam vrea sa le fac sa se auda. Sunt disponibil sa mai renunt la ele in caz ca este necesar acest lucru. Cred ca sunt legate primele 10 o data si celelate 10 o data.Astept un raspuns, in caz ca nu va enervez prea tare.Numai bine Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 In mod normal, in cazurile astea, se folosesc amplificatoare cu adresabilitate publica, cu iesiri linie 100V... in cazul asta, se folosesc difuzoare cu transformator adaptor, si se pot insira cate vrei... In cazul tau, merg grupate cate 4, sau cate 8... 5/10 nu prea se pot combina, presupunand ca le vrei grupate 5 sau 10 pe un canal, etc... Asa legi 4, cu impedanta finala egala cu cea a elementelor... Link spre comentariu
zal Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 E foarte bine aşa în poză, e legarea serie-paralel, dar şi mai sigură e legarea paralel-serie. Link spre comentariu
Vizitator georgemisu Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Multumesc mult de tot.O zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum