Vizitator americanul2012 Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 am un bmw 318 din 96 .. am identificat modulul confort al acestuia si vreau sa leg acolo un modul inchidere centralizata pe telecomanda .. problema e ca nu stiu ce rol au firelele modulului cumparat de mn... mi.au dat o schema care nu explica mai nimik...doar culorile firelor si unde merg la acuatoarele lor... eu am deja acuatoarele in usi de la inchiderea masinii ... poate ma poate ajuta cineva cu explicatia firelor de la modulul cumparat de mn ... multumesc anticipat asta e schema de la el asta e inchiderea Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 mn -> mine nimik -> nimic Vă rog nu folosiţi limbaj de chat. http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390 (3.13) Mulţumesc pentru înţelegere. Link spre comentariu
Vizitator americanul2012 Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 am aflat si rolul firelor .. le.am probat si am aflat ca firul alb e deschiderea ; firul maro e inchiderea ; firul roz e semnalizarea sau pozitiile ; verde si albastru sunt motorasele . si mi.a ramas un fir maro (firul 1) cu siguranta pe el... nu stiu rolul lui. asta e modulul masinii am identificat si mufele lui si aici am uploadat un manual care explica ce rol au firele de la mufele de la modulul masinii http://www.2shared.com/document/auCHQOE ... tiEle.html acum ramane sa vad pe ce pini si la ce mufa sa leg firele de la modulul cumparat de mine... astept cateva sfaturi . Link spre comentariu
LARY Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Ce ai tu acolo nu se prea potriveste cu masina ta Modulul pe care il ai tu e configurat pentru motoare direct, pe albastru/verde.Merge modificat in iel sau cu relee externe. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 cu siguranta ,ai dreptate LARY.daca-l cupleaza nu reuseste decat sa arda modulul de inchidere centralizata.cel mai usor se poate prin butonul de pe consola centrala. Link spre comentariu
Vizitator adikeysoft Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 SALUT! Daca mai este valabil , scr te rog pe [email protected] si iti pot da mai multe detali. O ZI BUNA! Link spre comentariu
Big Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 de obicei un forum este un loc unde se poarta discutii "la vedere", nu cred ca se supara nimeni daca scriati aici rezolvarea sau sfaturile pe care vreti sa le dati. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 ai mare dreptate!inclusiv informatia ca nu se poate cu ce ai cumparat tu i-ti este de mare ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum