Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor modul inchidere safeguard

Vizitator americanul2012

Postări Recomandate

Vizitator americanul2012

am un bmw 318 din 96 .. am identificat modulul confort al acestuia si vreau sa leg acolo un modul inchidere centralizata pe telecomanda .. problema e ca nu stiu ce rol au firelele modulului cumparat de mn... mi.au dat o schema care nu explica mai nimik...doar culorile firelor si unde merg la acuatoarele lor... eu am deja acuatoarele in usi de la inchiderea masinii ...

poate ma poate ajuta cineva cu explicatia firelor de la modulul cumparat de mn ... multumesc anticipat

asta e schema de la el Posted Image

asta e inchiderea Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dancostea2002

2

• Big

1

• LARY

1

Vizitator americanul2012

am aflat si rolul firelor .. le.am probat si am aflat ca firul alb e deschiderea ; firul maro e inchiderea ; firul roz e semnalizarea sau pozitiile ; verde si albastru sunt motorasele . si mi.a ramas un fir maro (firul 1) cu siguranta pe el... nu stiu rolul lui.

asta e modulul masinii Posted Image

am identificat si mufele lui si aici am uploadat un manual care explica ce rol au firele de la mufele de la modulul masinii

http://www.2shared.com/document/auCHQOE ... tiEle.html

acum ramane sa vad pe ce pini si la ce mufa sa leg firele de la modulul cumparat de mine...

astept cateva sfaturi .

Link spre comentariu

cu siguranta ,ai dreptate LARY.daca-l cupleaza nu reuseste decat sa arda modulul de inchidere centralizata.cel mai usor se poate prin butonul de pe consola centrala. :speriat

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări