luc Postat Aprilie 14, 2006 Partajează Postat Aprilie 14, 2006 am vazut aceasta schema interesanta Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Aprilie 14, 2006 Partajează Postat Aprilie 14, 2006 schemele tipului asta nu trebe comentate,trebe puse la treaba.eu am facut o varianta de 500 w la zeta 2 si trebuie sa spun ca in ciuda coplexitatii rezultatul este un amplificator extrem de stabil.l-am mai laudat de altfel...este de remarcat ca driverele merg reci la putere maxima si faptul ca nu are nevoie de nici un c-eu pentru preintimpinarea oscilatiilor.ma rog asta e dublu-diferentialul alimentat cu o sursa de curent constant oglidita ca lumea.in rest nimic deosebit.e un operational de putere.suporta imbunatatiri clasice:semireglabili pentru echilibrarea perfecta a dublu diferentialului spre exemplu,dar merge foarte bine si asa. Link spre comentariu
Vizitator alecuturbo Postat Aprilie 14, 2006 Partajează Postat Aprilie 14, 2006 As incerca si eu aceasta schema dar nu gasesc acel irfp9640 nicaieri,daca stiti vreun echivalent ....va rog frumos Link spre comentariu
luc Postat Aprilie 14, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2006 merge irf9540 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum