pusu Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Va salut, Am laptop Hp Compaq nx6110 si folosesc ESET iar ca SO, Windows XP. Imi merge foarte mult ventilatorul procesorului si e calculatorul e prea lent. Adaug si poza cu incarcarea CPU. Ce ma sfatuiti? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 sa cauti alt explorer de procese sa putem vedea mai detaliat despre ce procese este vorba acolo.. Link spre comentariu
pusu Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 E bun sysinternals? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 cati M de Ram ai? Ia incearca sa dezinstalezi ceea de ce nu ai nevoie , dezactiveaza update-urile si vezi pe urma cum se comporta.. eventual ia-ti de pe net un tuneup utilities si optimizeaza registri cu el... Link spre comentariu
pusu Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 cati M de Ram ai? Ia incearca sa dezinstalezi ceea de ce nu ai nevoie , dezactiveaza update-urile si vezi pe urma cum se comporta.. eventual ia-ti de pe net un tuneup utilities si optimizeaza registri cu el...Multumesc pt promptitudine! Are Ram de 503MB (cam putin stiu) si Intel pentium M processor. Voi dezinstala, etc... sper sa se imbunatateasca. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 pai din cate se vede in al doilea test nu prea ar fi multe care sa-l "tina" in loc .. as recomanda un windows xp (nemesis sau nemesis minimal) cu cat mai putine "chestii" instalate , fara teme , fara update-uri si alte brizbizuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum