Vizitator kidpoker Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Buna ziua,As dori sa inlocuiesc becurile de iluminare de la o statie cu led-uri (statia are becuri fiind din anii '90). Am gasit led-uri de 3 mm cat am eu nevoie 3V,22mA. Alimentarea la becurile vechi se facea cu 6V, si erau gandite ca circuite de cate 3 becuri legate in paralel si apoi cele 2 circuite inseriate (6 becuri in total).Cum as putea adapta circuitul existent pentru led-uri? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Foloseste calculatorul de aici: http://led.linear1.org/led.wiz Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Adica nu modifica nimic doar pune ledurile (+rezistenta) in locul becurilor . Pune toate ledurile +rezistenta in paralel. Link spre comentariu
Ticu Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 E bine sa verifici cu un voltmetru ca alimentarea initiala a becurilor (inteleg ca 12V) este cu curent continuu si nu curent alternativ. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum