trs Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Am o masina de spalat pacific,model pl 1047 care are un huruit mare in timpul stoarcerii.Am desfacut-o si am constatat ca primul rulment de langa semering are joc.Problema este ca are rugina pe el si nu se cunoaste seria iar semeringul nu l-am putut scoate(mi-a fost frica sa nu se rupa)Acum daca stie cineva ce fel de rulmenti foloseste harbul asta de masina raman recunoscator.Masina este cu incarcare orizontala(max 6 kg) Va multumesc. Link spre comentariu
realconstruct Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Poti masura ( cu sublerul ) dimensiunile rulmentului si ale simeringului si anume:Rulmentul: diam ext il aflii masurant diametrul din cuva al locasului unde vine rulmentul, diam interior il aflii daca masori axul tripotei ( imediat langa partea galbena de pe tripota )Simeringul: diam exterior masori diametrul locasului din cuva aferent semeringului, iar dim interior masori diam piesei galbene de pe tripota . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum