pop_ady44 Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 va salut am un cititor de carduri defect sa legat dintro eroare pe invers + -sa ars un stabilizator de tip smd cu numarul GS290536F5FAMdin cautarile mele reiese ca este un stabilizator 3,6 voltiacuma intrebarea mea este cu ce pot sa il inlocuiesc sau unde caut asa o minunatie de piesaatasez si pdf piesei in cauza va multumesc anticipat si celor care o sa ma ajutati dar si celor care o sa incercati sa glumiti :dadaca am gresit unde am postat rog un moderator a binevoi sa il transfere unde-i este locul DS_GS2905(F)_Rev 1.0.pdf Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Parerea mea este ca acel stabilizator este de 3,3V, tensiune care este o valoare uzuala de alimentare in cititoarele de carduri alimentate la 5V. Daca nu gasesti inlocuitor pentru acea tensiune poti incerca o varianta cu lm317, la care gasesti un calculator aici (Eng): http://www.electronics-lab.com/articles/LM317/ sau aici http://www.whatcircuits.com/lm317-calculator-v2/ . Tensiunea minima de la intrare a lm317 este cu 1,25V mai mare decat cea de iesire (in primul articol se recomanda 1,5V) asa ca trebuie luata si aceasta in calcul. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 sunt de acord cu ce spuneti dumneavoastra despre acest stabilizator ca ar fi de 3,3 volti dar eu va spun ce am inteles din data set si conform cu inscriptia de pe el mai am pe acasa niste cititoare de carduri de pe la ceva imprimante poate gasesc acolo ceva Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 lm317 in capsula to 92 oare rezista ?eu unu ma gandesc ca ar cam trebui sa reziste la cat de mica este acea capsula smd astept si parerile voastre Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum