Sorin Schiriac Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Am un monitor LCD sony cu integratul de sursa crapat, sarita capsula,lipseste partea scrisa.SONY model:SDM-HS74PSursa este LG PWI17LS285A[cod sony]=6871TPT285A[cod lg]schema sursei nu este data nicaieri si sper ca poate are cineva un monitor dr genul respectiv,ma intereseaza doar tipul integratului de sursa.capsula este model str cu 6 pini Link spre comentariu
nostrom Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Identificati; Pinul de masa,Vcc, eventual pinul OUT si ce alte IC-ri mai sunt pe placa poate reusim sa gasim ceva. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Domnul este ... servit .Pag.24 http://archive.espec.ws/files/SDM-HS74P ... 081483.pdf Link spre comentariu
nostrom Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Cred ca se refera la integratul din sursa principala si nu la cele auxiliare Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 21, 2012 Autor Partajează Postat Martie 21, 2012 da as este integratul din sursa principala il cautam ,caietul service l-am gasit si eu dar in seara de 20-03-2112 mam apucat de cautat pe siteurile poloneze si rusesti si am gasit intro discutie pe un forum rusesc ca ar fi vorba de un TOP246F si asa am rezolvat deja monitorul.multumesc oricum pentru intentie,oricum schema de sursa nu se gaseste nicaieri deocamdata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum