Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

driver cu SLA7029

worker

Postări Recomandate

Am mai multe bucati de SLA7029 si am incercat sa comand un motor pas cu pas cu el.pentru a da comanda de step sau dir am nevoie de un montaj cu microcontroler sau de un alt circuit de comanda.am incercat sa gasesc o schema simpla de comanda si am gasit-o pe cea de mai jos.problema este ca circuitele sunt rusesti si nu stiu echivalentul lor.cu rusa nu ma descurc dar banuiesc ca cele doua circuite sunt CMOS

post-47293-139829405418_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

7

• visinica

5

• Everest

2

• emilberculescu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am folosit CD 4516 SI CD4052rezultat 0daca cineva are o schema cu SLA 7029, SLA 7026, SLA 7024 sunt interesat. am nevoie ca la intrare sa-i aplic step si dir.am multe drivere de acestea disponibile si este pacat sa le arunc.

Link spre comentariu

am cautat si imagini. cred ca asa am gasit schema aceasta.daca cineva a lucrat cu driverele acestea....daca nu solutia este TB6560 sau cu MOSFET-uri dar trebuie sa gasesc o schema verificata

Link spre comentariu

am cautat si imagini. cred ca asa am gasit schema aceasta.daca cineva a lucrat cu driverele acestea....daca nu solutia este TB6560 sau cu MOSFET-uri dar trebuie sa gasesc o schema verificata

incearca pe siturile pminmo , si cutemindssunt acolo scheme mistosucces
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări