valentin_elect Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 plasma LG 42PX3RV. M-AR INTERESA SI PE MINE O SCHEMA LA ACEST MODEL. Link spre comentariu
tntgarbage Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 vezi aici: http://elektrotanya.com/?q=showresult alegeti modelul dupa terminatia ta si vezi ca in dreapta jos are sa-ti apara "Get Manual" si ii dai acolo click. ce probleme ai cu plasma ? Link spre comentariu
valentin_elect Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 va multumesc . in toate aceste manuale eu nu am gasit schema modulului yboard.stiti cumva unde pot gasi scheme de la modulele yboard? Link spre comentariu
tntgarbage Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 modulul y dupa cate stiu are un hibrid care se defecteaza frecvent (se pune in scurt)si a carui schema n-o gasiti. in rest e trecut pe cablaj in dreptul hibridului ce ar trebui sa aveti. Link spre comentariu
valentin_elect Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 intradevar,era in scurt hybridul,l-am schimbat si.......acum imi trece ledul pe verde ca si cum ar pleca,insa nu se lumineaza.i-am bagat antena,insa nici un sunet nimic(probabil nu e pe tv).am mai facut eu sapaturi pe acolo in zona hybridului insa nu am gasit nimic suspect,m-a disperat Link spre comentariu
tntgarbage Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 mai aveti celalalt modul (din dreapta) z-ul care are si acela un hibrid similar (posibil si acela in scurt)banuiesc ca rezistentele de alimentare nu s-au dus pe y-sus, nu ?masurati Vs, Va le aveti scrise pe panel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum