Flor Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Va salutTocmai am facut rost de aparatul de mai sus. Ca bube are: 1) nu are ata de scala pe niciuna din gamele AM respectiv FM. Si eu m-am mirat, macar sa o fi gasit pe cea veche rupta, si cu arculetele, dar asta e. O mana dibace a facut curatenie...2) pe FM selectivitatea e varza. Se aud posturile intre ele intr-o mare gramada, "KISS" peste "Radio 21", + altele..Daca cineva ma poate ajuta cu o schema, inclusiv si mai ales cea cu ata de scala, care mi se pare cel mai greu de pus, ii voi fi recunoscator. Eventual un MP si ii dau adresa de mail...Multumesc anticipat.PS L-am intrebat pe Gogu, dar nu am avut noroc. Acuma nu ca nu as putea si fara schema, dar imi va usura mult munca, in special la ata, hi, hi.. Link spre comentariu
techs Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Poate gasesti pe cineva care are cont pe Radiomuseum , pentru scala nu am putut obtine decat imaginea asta mica , poate totusi te ajuta . Link spre comentariu
radianr Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 In principal, diferenta intre 3099 si 3097 este la amplificatorul final. "Ata" este la fel. http://83.117.57.34/nvhr/Grundig_3097.pdf Poate este de ajutor. Link spre comentariu
Flor Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 O la, la. E mai mult decat am sperat.Domnilor, va multumesc pt bunavointa. Sper sa am ocazia sa ma revansez cat mai repede.Al vostru recunoscator, Flor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum