Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sistem 2.1 Creative

Vizitator npbarney

Postări Recomandate

Vizitator npbarney

Am o problema cu acest sistem 2.1 LINK. Nu se mai aude subwooferul, cei doi sateliti se aud la fel de bine, fara distorsiuni sau alte probleme. In prima instanta m-am gandit sa schimb condensatorii de filtraj, 2 la numar, fiecare de 2200uF, dar degeaba. Difuzorul l-am testat pe un amplificator de vreo 2 W si e ok. Problema este in cablaj-ul ala.

Am cautat pe net dupa o schema pentru acest device, dar nu am gasit nimic.

Placa are pe langa puntea redresoare doar 3 integrate, niste condensatori electrolitici, ceramici si putine rezistoare.

Doua dintre integrate au radiator lipit pe ele si nu pot vedea codul, iar celalat este "dual operational amplifier" 4558L

Sistemul se alimenteaza la 10 V AC 1,2 Amperi.

O sa revin cu poze mai pe seara, sa ajung acasa.

Cum descopar buba? E posibil sa fie o componenta ieftina sau e busit unul din integrate?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lavynyu

2

• Th3_uN1Qu3

1

• Luca

1

Top autori în acest subiect

:jytuiyu si eu cred la fel ...............vezi ce integrate ai pe radiator si dinte acelea cel mai puternic adica care are putere mai mare este responsabil cu subul .........
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări