subsemnatul2012 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Salutare ! Spuneti-mi prin ce metoda se deslipeste un procesor de pe o placa de baza?Acasa se poate face acest procedeu?Stima ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 cu statie cu aer cald , banuiesc ca te refereai la ceva "circuit integrat" Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Sau cu statie cu IR daca e BGA.Da amanunte ce placa,ce procesor? Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Salutare !Este vorba de un procesor(bun) sa il dau jos de pe o placa de pc(arsa). Si doresc sa fac eu asta(daca se poate evident) sa nu mai ajung la meserias.Stima ! Link spre comentariu
Ghiurcuta Bogdan Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Ce model de placă de baza ai? Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Ce model de placă de baza ai? Am luat o serie de pe ea ''M848ALU'' (nici eu nu stiu mai multe date,in afara celor citite de pe google)si se gasesc multe detalii pe net.E vechea placa de la pc-ul meu.Stima !http://tinypic.com/view.php?pic=w8tdhh&s=5 placa Link spre comentariu
25L91N11 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Scuzati, ma gandesc ca poate am ramas in urma cu cate ceva, dar procesorul nu este fixat pe un soclu de unde si posibilitatea de a scoate/schimba (sau adauga pasta de contact intre raiator si procesor)? Link spre comentariu
Ghiurcuta Bogdan Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Ba da!Procesorul se afla intre placa de baza si radiatorul acela mai mare care are ventilator pe el.Radiatorul este prins cu ceva cleme de fier iar ca sa scoti procesorul trebuie sa desfaci un mic levier(de obicei in dreapta procesorului)si iese din soclu. Spor! Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Ms ptr. sfaturi,domnilor! L-am desfacut,si eu care credeam ca e lipit(se vede ce le am cu electronica) .O zi faina si numai bine !!!! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Si eu carecredeam ca vrea sa scoata north bridge-ul sau south bridge-ul Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Ei domnilor,cum spune si topicul''Sunt incepator.Ce sa fac? '' Bine ca n-am rupt placa,sau procesorul,ca sa il scot . Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 tare faza , bine ca sa rezolvat fara atata tehnologie ........... Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Scuzati, ma gandesc ca poate am ramas in urma cu cate ceva, dar procesorul nu este fixat pe un soclu de unde si posibilitatea de a scoate/schimba (sau adauga pasta de contact intre raiator si procesor)?Sunt si placi cu procesorul lipit Link spre comentariu
25L91N11 Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Cu ceneratiile astea super slim, ma gandeam ca este posibil sa fie la laptop(uri).Nu am vazut niciodata la unitati PC normale. Ai un link ceva sa vad si eu macar in poze de curiozitate?Mersi Link spre comentariu
apollo11 Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Vezi aici E o placa cu procesor AMD Duron, lipit, fara socket. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum