Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

procesor

subsemnatul2012

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• subsemnatul2012

5

• wally_gatter

2

• 25L91N11

2

• Ghiurcuta Bogdan

2

Top autori în acest subiect

Salutare !Este vorba de un procesor(bun) sa il dau jos de pe o placa de pc(arsa). Si doresc sa fac eu asta(daca se poate evident) sa nu mai ajung la meserias.Stima !

Link spre comentariu

Scuzati, ma gandesc ca poate am ramas in urma cu cate ceva, dar procesorul nu este fixat pe un soclu de unde si posibilitatea de a scoate/schimba (sau adauga pasta de contact intre raiator si procesor)?

Link spre comentariu

Ba da!Procesorul se afla intre placa de baza si radiatorul acela mai mare care are ventilator pe el.Radiatorul este prins cu ceva cleme de fier iar ca sa scoti procesorul trebuie sa desfaci un mic levier(de obicei in dreapta procesorului)si iese din soclu. Spor!

Link spre comentariu

Scuzati, ma gandesc ca poate am ramas in urma cu cate ceva, dar procesorul nu este fixat pe un soclu de unde si posibilitatea de a scoate/schimba (sau adauga pasta de contact intre raiator si procesor)?

Sunt si placi cu procesorul lipit :da
Link spre comentariu

Cu ceneratiile astea super slim, ma gandeam ca este posibil sa fie la laptop(uri).Nu am vazut niciodata la unitati PC normale. Ai un link ceva sa vad si eu macar in poze de curiozitate?Mersi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări