Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logitech Z5500

Vizitator psspop

Postări Recomandate

Vizitator psspop

Pai atunci ajutati-ma va rog cu un sfat: de 14 15 mil ce statie si ce boxa as putea cumpara, face sa sune si tare si sa aiba si bass puternic de preferat difuzoarele sa coboare pana cam la 20 hz akum am un Dynacord 400W rms de 15" dar e difuzor de satelit are bass puternic dar e kick bass nu te scutura nu rupe inima in tine :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex tm

4

• LUCI

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Ce mi-as lua eu;

http://hifigoteborg.se/Sony%20ta-f550es%20spec.htm

Il gasesti pe marele site arhicunoscut, cu 750 ron.

Daca iti spune cineva, ca ai sa gasesti mai bun in banii astia, spune-i ca e un imbecil cu acte...

La boxe, trebuie cautat cu mai multa grija, dar, restul de 700, ar trebui sa-ti ajunga... eu am gasit PIoneer CS-7030, cu 700, in stare perfecta. Exista si Tehnics-uri similare, excelente... trebuie doar sa cauti.

Posted Image

sau, Technics SB-EX3, 750 ron

Posted Image

Link spre comentariu

Pai atunci ajutati-ma va rog cu un sfat: de 14 15 mil ce statie si ce boxa as putea cumpara, face sa sune si tare si sa aiba si bass puternic de preferat difuzoarele sa coboare pana cam la 20 hz akum am un Dynacord 400W rms de 15" dar e difuzor de satelit are bass puternic dar e kick bass nu te scutura nu rupe inima in tine :d

Nu cred ca pana in 1500 lei gasesti asa ceva:))).De curiozitate te intreb si eu:Ce vrei sa faci cu ele?Nu asculti muzica la volum normal in camera?Iti place sa auda si vecinii?Era o vreme cand ascultam si eu la fel ca tine,dar acuma m-am schimbat!Asta asa ca un off topic.Sa trecem la subiect!Eu am ascultat niste boxe Cerwin Vega XLS 215 cu un amplificator Pioneer A757 si sigur te multumea sunetul!Dar depaseste cu mulllt bugetul!Eu zic ca Cerwin vega sunt bune asa mai de bubiala,mi se pare ca au o gaura in medii ,in rest sunau ok!Daca ai ocazii asculta cele Pionner mentionate mai sus!Bafta!
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări