MaesTTro Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Dacă se realizează acest transfer prin bobine, trebuie să fii tare norocos să funcţioneze,să se utilizeze componente de precizie,bobine cu inductanţe corect măsurate/calculate...Cel puţin aşa cred eu. În cazul transferului prin perii tot există dezavantaje, însă cel prin bobine este mai superior. Link spre comentariu
luke Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Nu te speria de inductie ,pana la urma e un transformator si cu astea incepem sa lucram de la inceput in electronica daca vorbim de sursa de alimentare .Acesta impune mai multe cunostinte asupra fenomenului dar nu imposibil , deci un primar si un secundar calculat la frecventa de lucru si atat ; date ai desule pe forum pentru a obtine un rezultat optim in acest caz. Pune intrebari pertinente pe marginea subiectului si ti se va raspunde.....ai osciloscop ?....te scoate din multe belele . Succes. Link spre comentariu
nibi Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Va salut . Daca mai este valabil subiectul as avea cateva intrebari. Ce telecomanda a-ti folosit ?Nu reusesc sa setez ceasul cu nici o telecomanda.Pentru o telecomanda universala ce cod ? Am folosit un demodulator TSOP 4836 care decodeaza codul rc5. In rest proiectul functioneaza, realizat dupa pcb ul lui geomar. Multumesc, Link spre comentariu
nibi Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Am gasit si raspunsul....un generator de cod pentru a scrie un fisier pronto format file,si o telecomanda programabila prin usb. Se poate considera topic-ul inchis. Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 ... In rest proiectul functioneaza, realizat dupa pcb ul lui geomar. Felicitari pentru reusita. Ma bucur ca functioneaza ceasul pe cablajul meu. Am sa-l "puric" si eu pe al meu sa vad de ce nu merge, acum am confirmarea ca este ok cablajul. Ceva poze cu realizarea poti posta? Multumesc. Link spre comentariu
nibi Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Fotografia nu e prea reusita ,am dorit numai sa vad cum functioneaza principial. Pcb ul proiectat de tine este ok,daca te pot ajuta cu ceva ,esti invitatul meu.Nu am folosit cond nepolarizati pe fototranzistor si demodulator. Pentru index si demodulator am folosit:QSE113,SFH484-2.,TSOP4836. Eu am incercat pana acum softul din Propeller Clock on a Mirror.Adresa telecomenzii folosite este 06,(VCR2) codurile pt rc5 sunt pe net. Stima, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum