Vizitator Miclea Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Salut, sunt nou aici, as dorii daca se poate ca cineva sa m-a indrume cu o anumita problema.Am achizitionat un tv led marca hyundai recent model HYL 550 full HD, problema este atunci cand incerc sa rulez un film de pe un stick usb subtitrarea filmului are un format standard ce nu poate fi schimbat usor din telecomanda am incercat sa modific subtitrarea cu programe speciale , dar tv-ul le vede lafel fontul este mult prea MIC si SUBTZIRE.Acum intrebarea mea: se poate ca fontul pe care il reda tv-ul sa fie modificat din meniul service? (MENU + 0000)?Am observat ca acolo sunt multe setari, eu sunt incepator, si nu stiu exact care din ele sunt pt. subtitrari de pe usb. Daca m-a poate ajuta cineva cu indicatii sau cu anumite sfaturi, sa-mi pot rezolva problema.(MARIRE FONT SUBTITRARE DE PE STICK USB) Link spre comentariu
Vizitator davcosti Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Cel mai simplu la tv led cu subtitrări dacă vrei să vezi neapărat filme pe el: 1-Vezi ce formate suportă-că nu toate citesc div x-full hd sau mkv și când iei filmele de pe net nu le mai descarci decât pe acelea care le vede.Referitor la subtitrare dacă are meniu în limba română afișează română standard și dacă vezi vreo subtitrare cu alte simboluri cine a făcut sutitrarea n-a ținut cont de acestea,de aceea ți-o dă aiurea, am întalnit,dar poti căuta alta subtitrare și când apeși pe telecomanda tv la subtitrări ți le arată pe amândouă și alegi care se vede bine dintre ele! Link spre comentariu
Vizitator Miclea Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 problema nu este citirea subtitrarii. Problema este fontul , este prea mic adica 10 cred, si ar fii bine sa fie 18-22 ca sa pot vedea. Am incercat si cu programe de modificat subtitrarea dar televizorul indiferent de modificarile facute , o vede la fel de mica.Televizoril citeste mai tot in afara de mkv. citeste si vob.hd, xvid. divix, etc. Intrebarea mea erea daca exista o setare in font direct la tv gen, din meniul ascuns. Link spre comentariu
Vizitator davcosti Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Are setare doar televizorul să mărești fontul la orice film-standard pana la 54 cred,dar sunt unele subtitrări care se văd diferit,sunt ele făcute altfel decât română standard,adică western european și cel mai bine dacă vrei neapărat să meargă în fișierul filmului cauți altă subtitrare diferită si-o introduci și vei observa că se vede diferit!Ca să schimbi fontul subtitrării s-o modifici din televizor nu are! Sory! Link spre comentariu
Vizitator Miclea Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Mersi de raspuns; o sa incerc, pana acum am incercat n variante am modificat subtitrarile pana si cu un program special de modificat subtitrari le-am facut si . sub si degeaba, dar o sa mai incerc si cu fontul sa vad.Eu m-a asteptm ca tv-ul sa aiva o setare in meniul ascuns, acela cu "menu + 0000"Dar eu nu stiu sa lucrez cu el si nici nu am agsit vre-un manual ceva legat de acel meniu. Link spre comentariu
mely17 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Buna seara. Am un Tv exact despre care este vorba. Am gasit pe internet in specificati ca are tuner digital pe cablu. Eu am cautat in meniul televizorului dar nu am gasit aceasta optiune. Stie cineva daca se poate face ceva ca sa prin programe digitale cu el? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum