paradisio90210 Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 Baieti,m-am decis,o sa fac asa,sa nu fiu zgarcit la componente,iar incinta de bass o sa fie la valoarea maxima data de producator! Link spre comentariu
paradisio90210 Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 Am fost azi la bobinator si mi-a zis ca un singur transformator o sa fie foarte mare si ca o sa imi faca doua transformatoare unul de 2x26V 10A si unul de 2X19V 6A!O sa fie vreo problema?Am fost si la magazin pe comanda e 8 milioane unul toroidal?????no way!si tweetere+medii de la SAL la 100ron,insa cred ca mai bine le comand de pe net ca am facut o comparatie de preturi si la ei 1tda7294 e 90ron!!!!iar pe net am gasit intre 5 si 18 ron tot de la st electronic, daca stie cineva un site serios de componente ieftine sa imi lase PM.Si din cate mi-a explicat e destul de complicat deoarece trebuie sa calculeze miezul si apoi prin talcioc sa caut unul ars care sa aiba miezul si tolele E+I ,sa-l desfaca si din cate mi a zis imi trebuie sarma de 1.8,2.0 si 2.5mm,a zis ca pe foaie e simplu insa se complica treaba deoarece nu mai are de unde sa cumpere tole,e un batranel care a facut tot felul de transformatoare,mi-a aratat o colectie intreaga,stiu ca nu abereaza dar a zis ca nu a mai facut de mult si o alta problema o sa fie sarma,deoarece nu se prea gaseste,am citit pe net si am vazut posturi in care se vorbeste de modificare sursa ATX de la care scoteau 2x26v 400w cu care alimentau tda7294,insa nici o explicatie cum se face,daca are cineva vreo idee cum as putea modifica o sursa sau doua atx incat sa obtin tensiunea si intensitatea de care am nevoie as fi recunoscator,sau vreun montaj care sa imi ridice amperajul si voltajul,in cazul in care nu se poate voi fi nevoit sa l bobinez,desi presimt ca o sa fie ceva alergatura. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum