margarit2001 Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 vreau sa fac un detector de prezenta cu scopul de a aprinde un bec- doar atunci cand este cineva prezent (ca' poate mai fac si yo putina economie) ati facut asa ceva pana acum? pls ajutati-ma si pe mine Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 Prezent si se misca -> detector PIR pt alarme. Link spre comentariu
margarit2001 Postat Octombrie 2, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2004 ma intereseaza doar un detector de prezentaceva simplu care sa comande un releusi vazusem undeva unu doar cu niste feturi(detector de electricitate statica)da' nu-mi amintesc deloc:( Link spre comentariu
Vizitator alex Postat Octombrie 3, 2004 Partajează Postat Octombrie 3, 2004 Am eu schema aia cu feturi. De fapt este cu un fet si cu un bipolar. Eu am facut-o cand eram mic si mergea ok. Daca vrei spune-mi si ti-o scanez. Link spre comentariu
margarit2001 Postat Octombrie 3, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2004 plsssss alex pune-o cum poti tu - numai pune-oasta cred ca o cautammii de multumiri Link spre comentariu
Vizitator Razvan M Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 Si p mine ma intereseaza subiectul...pls alex scaneaza si pune si u schema aia p forum. thanks :wink: Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 21, 2005 Partajează Postat Ianuarie 21, 2005 http://www.niqro.as.ro/senzor.htm una din schemele de acolo: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum