stefan94stefan Postat Aprilie 24, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2012 apeleaza la un coleg priceput sau daca ai rabdare poti sa mi l trimiti si incerc sa te ajut eu, cand o sa am putin timp libereu am rabdare....nu ar fi asta o problema ,incredere am in dv ...puteti sa imi dati datele pe mp daca ,ati putea sa ma ajutati Link spre comentariu
Vizitator ovidiupap Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Salutari, imi cer scuze ca postez aici dar postez peste tot pe unde se discuta despre parole de bios ca poate stie cineva cum se rezolva: am un laptop asus X51R care imi dadea tot mesaj de eroare cu Batery low si nu tinea minte setarile de bios si ca tot omul am zis ca este bateria descarcata la el...mare greseala..am scos bateria si pe langa faptul ca bateria este ok avea atat tensiune dar si ducea si curent mai mult decat suficient, dupa ce m-a pus naiba sa scot bateria de bios de pe placa de baza dupa secventa de POST imi apare o cerinta de parola exact ca aici: http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 962-0.html si de care toata lumea se plange dar nu stie cum sa scape. Mentionez ca am incercat si reprogramarea epromului cu alta varianta si am pus si alt eprom de pe alta placa de baza, am incercat asa zisa resetare cu tinutul butonului de power apasat fara baterie si alimentare, m-am uitat prin continutul epromului sa vad daca apare ceva pe acolo un cod ceva un password care sa mearga dar NIMIC. Multi prin lumea asta se plang cu acest model de ASUS X51R dar nimeni nu stie ce si cum este cu acea parola care o cere; Am zis ca poate o fi un master password ceva si ar exista un passworrd generator ca la dell dar de unde atata fericire ca nu am gasit. Asa ca apelez la toti colegii de breasla in depanarea laptopurilor daca au o rezolvare pt aceasta situatie.Mersi Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 eu as schimba acel bios cu alt model de bios, rescris ptr modelul dvs de laptop, daca tot stiti sa programati un eprom Link spre comentariu
snipson Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Am reusit cu metoda descrisa sa creez acel dump, dar nu stiu cum sa scriu parola. E ceva de genul asta (de la pozitia cursorului incepe in mod normal parola, dar apare un + care nu il pot tasta cand scriu parola). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum