Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bios Password IBM ThinkPad T22 !

stefan94stefan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

15

• cioarga

7

• asyx

3

• wally_gatter

2

Top autori în acest subiect

da ai dreptate dar ca reparatia ar costa mai mult ca laptopul , ma gandeam la o alta placa de baza sa o schimb daca gasesc la cineva pe forum ..fara parola sau un laptop cu display spart.....tot t22

Link spre comentariu

de priceput ma pricep da nu am aparatura necesara sa scot cipul sau sa lipesc ca acolo 2 fire am vazut si eu acea metoda ....!

Link spre comentariu

de priceput ma pricep da nu am aparatura necesara sa scot cipul sau sa lipesc ca acolo 2 fire am vazut si eu acea metoda ....!

probabil nu ai inteles exact despre ce e vorba, nu trebuie scos cip ul de bios, trebuie scoasa o memorie eeprom, smd, cu 8 pini, care se scoate fff usor si cu un letcon si putina atentie, apoi pt citit nu aveti nevoie decat de o mufa, 2 rezistente si 2 diode, apoi aveti explicatii cum se instaleaza programelul respectiv si citirea propriu zisa se face f usor, in momentul alimentarii palcii de bazanu cred ca ati citit cu atentie ce scrie acolo......aaaa si scuze , m am lasat prins in plasa, de fapt nu trebuie sa scoti nimic de acolo decat sa lipesti 2 fire pe memoria aia
Link spre comentariu

nu am reusit nimic am incercat si metoda dongle cu o mufa paralel 25 pin si se legau niste fire intre ele am gasit pe goolge...dar tot degeaba nu sa intamplat nimic parola a ramas

Link spre comentariu

nu am reusit nimic am incercat si metoda dongle cu o mufa paralel 25 pin si se legau niste fire intre ele am gasit pe goolge...dar tot degeaba nu sa intamplat nimic parola a ramas

ce nu ai reusit ?????
Link spre comentariu

ce nu ai reusit ?????

Eu cred ca nu a reusit sa scape de parola.
bine, asta am inteles, dar era un lant de operatiuni ce trebuiau facute, conform indicatiilor din linkprima data trebuie identificat eeprom ul din aparatapoi construiesti interfata (2 rez si 2 diode)instalezi programelul ala din linkcitesti memoria si ai parola la adresa de memorie indicatapana unde ai ajuns ?????
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări