Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor selector intrari cu relee

iulian_2233

Postări Recomandate

vreau sa fac un selector de 4intrari stereo cu releeam niste relee mici cu alimentarea bobinei de 12 v si cate doua perechi de contacte acum eu nu inteleg ca sa nu am zgomot de fond am inteles ca se monteaza la intrare intre mufa rca fir cald si masa o rezistenta ce valoare are acea rezistenta si daca pe contactele releului mai trebuie montat ceva comanda releelor o sa o fac cu niste microinrerupatoare cu 6 pini daca o fi posibil o sa incerc sa fac si cu push butoane dar nu am reusit sa gasesc cdb uri din schemele domnului niqma poate lamuri sau eventual ajuta cineva cu e schema

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulian_2233

2

• radu42

1

Top autori în acest subiect

Realizati montajul si fara rezistoare ...daca aveti zgomot tatonati niste rezistoare si vedeti daca dispare zgomotul...47Kohmi de ex.Daca va puneti multe intrebari nu mai faceti nimic.Pentru amatori este foarte importanta experienta proprie.Experimentati...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări