iulian_2233 Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 vreau sa fac un selector de 4intrari stereo cu releeam niste relee mici cu alimentarea bobinei de 12 v si cate doua perechi de contacte acum eu nu inteleg ca sa nu am zgomot de fond am inteles ca se monteaza la intrare intre mufa rca fir cald si masa o rezistenta ce valoare are acea rezistenta si daca pe contactele releului mai trebuie montat ceva comanda releelor o sa o fac cu niste microinrerupatoare cu 6 pini daca o fi posibil o sa incerc sa fac si cu push butoane dar nu am reusit sa gasesc cdb uri din schemele domnului niqma poate lamuri sau eventual ajuta cineva cu e schema Link spre comentariu
radu42 Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Realizati montajul si fara rezistoare ...daca aveti zgomot tatonati niste rezistoare si vedeti daca dispare zgomotul...47Kohmi de ex.Daca va puneti multe intrebari nu mai faceti nimic.Pentru amatori este foarte importanta experienta proprie.Experimentati... Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 da dar as fi vrut sa ii fac un singur cablaj o saincerc zilele astea sa il proiectez Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum